Najprej odgovorim anadejki:
jokaj jokaj... meni je pomagalo. Pa sem mislila, da mi bo tokrat kaj lažje, ker so bili zamrznjenčki in ni bilo inekcij pa punkcije pa teh bolečin... ampak je vseeno bolelo, tako kot takrat po neuspehu 1. ali 2. IVF in ravno tako, kot takrat po SS. Ni razlike. Vsakič gre za življenje.
Kot je neni rekla, splača se vztrajat, ne smemo obupat. In tudi iz tvojega pisma razberem željo po naslednjem postopku. Bravo! Glej sama sem se danes zjutraj še s solzami v očeh dogovorila za 4. postopek in najbrž bo to zelo kmalu. Predvsem zato, ker sem imela zadnji stimulirani postopek lani maja in telo si je med tem časom od takšne kemije že odpočilo. Ne bom čakala. Ne rabim pavze.
Tebi svetujem, da greš čimprej k Drobniču in ga prosiš za napotnico. Ne vem točno, kako je s temi darovanimi celicami... mogoče bi bilo dobro, če pokličeš še na kakšno številko (kamor si ponavadi klicala glede tega) in jih prosiš, da te čimprej uvrstijo na listo čakajočih. Tega ne poznam najbolje.... mogoče ti pa ne bo treba čakati spet tako dolgo... a imaš potem v vseh postopkih istega darovalca ali kako je s tem?
Glede same pavze med postopki pa se svetuje 3 mesece pavze. Čeprav si srce želi prej. Vem, jaz sem vedno hotela čimprej... pa baje ni dobro. Sama presodi...
V glavnem: - jutri zjutraj pokliči sestro Miro, da dobiš zaporedno številko (zjutraj po 8h): 522-6-112 - pojdi do dr. Drobniča po napotnico za naslednji postopek - če imaš stare izvide od spolno prenosljivih bolezni (lahko so stari 1 leto), boš morala še to narediti (prav tako mož) ampak to se kar hitro da dobih (v 1-2 tednih dobiš izvide - se mi zdi) - mene ponavadi vprašajo kdaj je bil nazadnje narejen bris (PAP) - če je več kot 1 leto, bo treba še tega najbrž. Jaz upam, da nama obema rata že prej. Nikoli ne veš... morda pa ujameva srečo

.
Vsem ostalim hvala za "ramo" in lepe besede...
< Sporočilo je popravil pika74 -- 10.3.2008 18:17:22 >