cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj danes ne bo petkovega kofetka?

clock-img

07.01.2005, 20:11

clock-img

Anonimen

oj cmokec sem mislila da ne boš prebrala..ja res ne vem kaj se mi danes motaš naokoli:)-:)-:)-:)-Morda pa bo res že zdaj!!!!!!!!!Ko bi vsaj!!!!!!!!!!!!

ja no za Timija nam je dohtrca rekla čim bo težje dihal moramo takoj v bolnico..no na inhalator.

clock-img

07.01.2005, 20:13

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Punce moje, lepo kofetkajte dalje, jaz se za enkrat poslavljam! Me čaka še malo učenja danes:zmeden:
Lep vikend želim in naj bo aktiven :sloncek:!
:metulj::rozica::metulj::rozica:
lp cuma in :kuza:

clock-img

07.01.2005, 20:13

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Tolk velik ne, gujceke smo hodili v Haloze gledat, pa piščančke, pa tako, ko so mel kmetijo, pa mi je blo fajn, če bi mel pa tolk živali, bi se mogli preselit, smo med stanovanjskimi hišami, so nam že zaradi nimfe grozil, da jo bodo ustrelil, ker je pela, ko je bla na balkonu. Pa smo jo pustili, ker na anominme grožnje ne trzamo.

clock-img

07.01.2005, 20:16

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Neva, ni panike, sem bila kar malo važna, ko sem prebrala.

Pri nas smo veliki ljubitelji živali, trenutno pa imamo samo Sarino zlato ribico. V bistvunikoli nismo imeli naenkrat prav veliko živali.

cmokec

clock-img

07.01.2005, 20:19

clock-img

emaa

pencil-img

7450

jaz mam rada živali, najraje :kuza: in :muca:, za :fish: mi ni tolk, pa smo jih vedno mel. Ptičev pa sploh ne maram, se mi zdi, da tolk nasmetijo, prej kak hrček.

clock-img

07.01.2005, 20:20

clock-img

emaa

pencil-img

7450

neva vidim, da je pr vas že konkurenca za PC

clock-img

07.01.2005, 20:24

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz se zacasno poslavljam-grem pristavit jutrisnje kosilo.
:miska:

clock-img

07.01.2005, 20:30

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:zmeden2:

clock-img

07.01.2005, 20:33

clock-img

emaa

pencil-img

7450

sem jaz še vedno tu cmokec;)

clock-img

07.01.2005, 20:35

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Zgleda, da so vse šibale na srečanja, čeprav meni ne kapne, zakaj. Razen če so se vse razveselile prijazne poteze Koloseja. Res lepo.

Emamair, ko pa tvoje ime vidim, sep aspomnim na Sarino darilo. Sedaj simamo enega za računalnikom več. :)-:)-

clock-img

07.01.2005, 20:35

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

in mamico, ki se je malo zatipkala

clock-img

07.01.2005, 20:36

clock-img

emaa

pencil-img

7450

se zgodi najboljšim, a pol Vedipu dela.

clock-img

07.01.2005, 20:37

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tud jst sem se zdej prklopla gor.Smo mel malo dramo danes.Tamala je tečna,ko se ji neki kuha,pa še prve predpubertetniške izpade ima.Ajoj meni:(:((:(:((:(,kajme še vse čaka.
en lp:morje:D.

clock-img

07.01.2005, 20:40

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Še mal pa svojih staršev ne bo hotla priznat, ker so stari (a je to 30, 50 al pa 70, to je pa valda vse staro), pa nimajo pojma. Pol kasneje bo pa ugotovila, da je pa fajn, ko se lah z mami pomeniš, pa pojamraš, pa je spet boljš.

clock-img

07.01.2005, 20:41

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ananjmad živjo. A postajaš že ta sitna tastara, :)-:)-

Meni mami ni prav težila, sam men je bila tko sitna. Pa je bila najboljša, prej, vmes in še sedaj je super. Tko da obdobje mine, mamica pa ostane za vedno mamica, če jo potrebuješ ali ne.

Ja, emamair, Vedi dela. Sam imamo omejen čas, tko, da oso še ta prve baterije.

clock-img

07.01.2005, 20:42

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mame rulajo, zmeri so pa zmeri bojo, tist obdobje vmes pa mine. Jaz vem, da svoje mami ne zamenjam. Eno :rozica: za vse mamice

clock-img

07.01.2005, 20:42

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

v šoli so jih naučili,da starši nimajo pravice,da jih kregamo.Si misliš?????:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Pol pa dopovej skoraj 11 letni muli,da imaš prav.Jst sem včasih čist fuč.

clock-img

07.01.2005, 20:44

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Nimaš pravice, da jo kregaš, halo! probi se mal s to učiteljico pomenit. Tko, ko starši naj ne bi spodkopval avtoritete učitelja, oni naj ne bi spodkopoval avtoritete staršev, sram naj jih bo.

clock-img

07.01.2005, 20:45

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ko sem bila približno tolk stara kot tvoj sonček, sem iz knjige Čas deklištva na velik papir naveliko prepisala otrokove pravice po mednarodni deklaraciji. Jasno, samo pravice, obveznosti in tisto, ki niblo dobro zame, sem izpustila. Papir je romal na vrata sobe, in od takrat sem imela svojo trdnjavo.

cmokec

clock-img

07.01.2005, 20:49

clock-img

Anonimen

Zdej bom pa tudi jaz popihala grem v mojo zlato posteljo pod kovter......Papa punce še naprej lepo klepetajte....

clock-img

07.01.2005, 20:51

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

veš,dandanes je šola:zmeden:bohpomagi,v kolikor jst vidim pri moji piki.Tolk jim v glave nafilajo včasih,da pride kr z opranimi možgančki domov.pol se pa midva z možem greva vzgojo,da ji dotupiva stare tirnice nazaj.
Zdej sem ji 5x rekla,da naj gre spat,pa ime že oči,ko angora zajc.

clock-img

07.01.2005, 20:55

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ahoj!

A je še kaka :kava: zame, al pa čaj. Sem glih z joge pa z mini nakupovanja, pa bi se mi prileglo kaj takega.

clock-img

07.01.2005, 20:55

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Je moja sestra učiteljica pa včasih ne zastop druge strani. Mi je jamrala kolk je hudo , ko mora dalj ostat, ko kak starš ne pride po otroka, pa nč ne dobi plačan. Sem rekla halo, kolkrat ostanem jaz dalj, ker j treba kaj naredit, plačane nadure, kaj je že to. Pol pa trdi, da ima vsak koga, ki mumlahko reče, da naj gre po otroka, če on ne more, pa ni res, pa ji ni jasno. Sva ji probale z mami razložit, da zadeva n taka kot si predstavlja, pa ne gre.
Se ne bi tolk prtoževala, če bi imela tak delavnik, pa tolk dopusta. Sočustvujem s tabo.

clock-img

07.01.2005, 20:57

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Anitka :kava: ali čaj. Če čaj, kak sadni ali pravi? Izbira je velika, mam čaje namreč rada, sam povej

clock-img

07.01.2005, 21:00

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Bomo čajček, kakšnega za sprostitev in lepe sanje, če lahko zbiram;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem