cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: nuhalni izvid slab, dvojni presejalni test

clock-img

24.12.2007, 19:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz bi na tvojem mestu šla na ac, poznam kar nekaj punc, ki so šle. Vse je bilo ok, so pa vsaj vedele, da je res vse ok. Pa še 100% zveš za spol.user posted image

Tole ji je pa zdaj verjetno čisto zadnja briga na svetu.

clock-img

25.12.2007, 19:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz bi na tvojem mestu šla na ac, poznam kar nekaj punc, ki so šle. Vse je bilo ok, so pa vsaj vedele, da je res vse ok. Pa še 100% zveš za spol.user posted image

Tole ji je pa zdaj verjetno čisto zadnja briga na svetu.

To je spodbudna misel, ki jo nosečnica najverjetneje razume.

clock-img

25.12.2007, 23:41

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Jaz bi na tvojem mestu kar odšla na AC, boš vsaj 99,9% ali je z user posted image  vse v vredu!! Pomoje je brezveze da greš še na eno mnenje za nuhalno, važno je da dobiš napotnico za AC!
Jaz sem imela po nuhalni rezultat 1:44 in mi je zaradi povišane nuhalne (3,7) pripadala AC zastojn, po AC-ju pa smo izvedeli da imamo kromosomsko zdravega user posted image
Jaz upam da se boš pravilno odločila in da boste na koncu dobili zdravega user posted image
Pa srečno!!

Aja AC pa ti lahko delajo že od 15 tedna naprej - vsaj meni so že takrat, tako da... Vedi pa da v določenih krajih ta poseg ne opravljajo vsak dan, npr. v PO vsake 14 dni....

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem