writing-img

Silvestrovanje in dojenček

clock-img

24.12.2007, 13:00

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Kje boste z dojenčki preživeli najdaljšo noč v letu?

Mi smo sprva mislili biti doma, sedaj pa razmišljamo, da bi šli k prijateljem. Ne vem pa, če je "primerno", saj je naša user posted image  stara komaj 4,5m...Popoldne bi šli od doma, vrnili pa bi se po polnoči. Malo me je strah, da bi jo pokanje petard čisto prestrašilo, pa bi se nonstop jokala in ne bi hotela zaspati v drugi posteljici. Kaj menite? Boste vi s tamalimi raje doma?

LP

clock-img

24.12.2007, 13:16

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

mi bomo doma kot vedno,smo leni in se nam ne da nikamor. naše dete je vse pokanje prespalouser posted image

clock-img

24.12.2007, 13:20

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Mi bomo doma, ker ji nečem uničit stalnega ritma....navajena je da se gre spat v svojo pojsteljico...

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

24.12.2007, 13:40

clock-img

felicia

pencil-img

2590

mi bomo doma ker smo mi na vrsti da praznujemo pri nas, tako da bojo prijatelji pri nas. glede pokanja je pa odvisno kje boste mogoče se tam ne poka veliko. star pa je 7 mesecev

clock-img

24.12.2007, 13:58

clock-img

annya7

pencil-img

23

Mi imamo tudi 4 mesečnika, pa bomo kar doma.

clock-img

24.12.2007, 16:00

clock-img

nerka

pencil-img

134

mi pa potujemo v  italijo-milano k mozevi sestri.. ehm nc se ne bojimo petard pa tega da bi zgubil ritm za spanje?? ne ne.. treba je naprej normalno zivet..

clock-img

24.12.2007, 16:01

clock-img

Anonimen

Doma, kje pa drugje...:).

clock-img

24.12.2007, 22:49

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mi bomo tudi kar doma.

clock-img

24.12.2007, 23:38

clock-img

Anonimen

Doma bova... Moj je navajen spati v svoji postelji, in če sem en dan kje dolgo, se ta ritem zajebe, in potem več noče spati v svoji postelji in se dere ko sraka... Pa tudi lena sem, da bi šla kam... user posted image

clock-img

24.12.2007, 23:45

clock-img

živa

pencil-img

2366

Pri tej starosti po mojem sploh ni panike, če greste k prijateljem. Lepo se boste imeli, uživajte!

Lp,

živa

clock-img

25.12.2007, 01:22

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Mi smo sred "bojišča" in gremo zato k sorodnikom. 

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

25.12.2007, 01:25

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Midve z 3 mes. dojenčico bova doma, pa še to sami, ker bo ati v službi.user posted image

clock-img

25.12.2007, 17:22

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

tudi jaz sem bila v dilemi ali silvestrovati pri prijateljih ali ne (predvsem da ji ne bi porušila spalnih navad) ampak sva se z mojim pogovarjala da verjetno ena sama noč ne bo pokvarila njenega ritma...

Tako da smo se odločili da gremo . NAša tamala bo sicer spala v sobi z malčico od prijateljev ki je 2 meseca starejša...Malo sem vseeno v skrbeh ker se njihova večkrat zbuja za dojenje a bomo tudi to noč že preživeli....Vsega se morjo navadit user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

25.12.2007, 19:38

clock-img

DeMer

pencil-img

1351

MI bomo pa kr doma, ker se zdejle potepamo. 

clock-img

25.12.2007, 19:48

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Po moje tako mali pikec nima nič od tega, ker še ne ve, kaj je to silvestrovanje. Če že, bi jaz prijatelje k sebi na dom povabila in bi dete spalo doma. Mi bomo doma, mali bo pa spal kot ponavadi. Itak se okoli polnoči/1h zbudi, da potegne malo čaja.user posted image

clock-img

25.12.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nerka

mi pa potujemo v  italijo-milano k mozevi sestri.. ehm nc se ne bojimo petard pa tega da bi zgubil ritm za spanje?? ne ne.. treba je naprej normalno zivet..

O kriza user posted image  Ti si pa optimistka. Druzga pa ne bi komentirala na tej temi. Sem pa prilično zgrožena nad večino odgovorov. Z dojenčkom na silvestrovanju po polnoči... GROZA!!! Žal mi je vaših dojenčkov.

clock-img

25.12.2007, 20:24

clock-img

DeMer

pencil-img

1351

O kriza Ti si pa optimistka. Druzga pa ne bi komentirala na tej temi. Sem pa prilično zgrožena nad večino odgovorov. Z dojenčkom na silvestrovanju po polnoči... GROZA!!! Žal mi je vaših dojenčkov.

Hej, a zdej k mamo pa dojencke, se mora pa svet ustviti in nikamor naj ne bi sli. HAHA! Ta pa je dobra. Eni so navajeni ob isi uri jest, drugi ob isti uri kakat, eni pa zivijo tako, da se ne obremenjujejo s tem, KDAJ in KJE. In tako je prav. No limit!

clock-img

25.12.2007, 21:01

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Če bi bil star 4 mesece, bi verjetno šli h kakšnim prijateljem, ki imajo tudi dojenčka (v tej starosti ga lahko daš spat kamorkoli, ne da se  ti kam zvrne,...). Ker ima 10 mesecev in povsod vstaja, bomo najverjetneje doma.
Tudi jaz ne vem, kaj je narobe s tem, če otroci spijo v eni sobi, medtem ko starši klepetajo, jejo in zaplešejo v sosednji.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

25.12.2007, 21:31

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mi bomo kar doma silvestrovali.

clock-img

25.12.2007, 21:48

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Pri starosti 4,5m je bilo moji hčeri popolnoma vseeno, kje je zaspala.
Ob "svoji" uri je zaspala kjerkoli in je ni zbudilo popolnoma nič.

Zdaj, pri 3 letih je sicer ni več vseeno v kateri postelji je, jo pa prav tako nobena petarda ali raketa niti slučajno ne zbudi. Ko zaspi, spi kot top do jutra.

Zato bi šla na tvojem mestu z mirno vestjo na silvestrovanje k prijateljem.

clock-img

26.12.2007, 00:49

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

moja je stara slabih 5 mesecev in bomo doma.bomo raje drugo leto sli kam ko bo vecja.zdej se mi pa zdi se premejhna.

clock-img

26.12.2007, 19:40

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

IZVIRNO SPOROČILO: nerka

O kriza user posted image  Ti si pa optimistka. Druzga pa ne bi komentirala na tej temi. Sem pa prilično zgrožena nad večino odgovorov. Z dojenčkom na silvestrovanju po polnoči... GROZA!!! Žal mi je vaših dojenčkov.

Meni je pa tebe žal.....................

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

26.12.2007, 20:14

clock-img

Anonimen

Naš bo jutri 3 mesece, pa bomo kar doma. user posted image

clock-img

26.12.2007, 21:26

clock-img

zima07

pencil-img

869

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Tudi jaz ne vem, kaj je narobe s tem, če otroci spijo v eni sobi, medtem ko starši klepetajo, jejo in zaplešejo v sosednji.

Jaz tudi ne?!

Mi bomo z naso 11-mesecnico pri mojem bratu, ki zivi 2 ulici stran...Ji bo cisto lusno z  bratrancem in sestricno popoldan in zvecer, zaspala bo itak kjerkoli, edino ne vemo se, ali se bomo sredi noci vracali domov ali ne (verjetno bomo kar prespali tam)...

Pozdravcek..

clock-img

26.12.2007, 21:56

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jst pa mislim, sej je lepo, da ste tak na free narejene....ampak ,če starši mislijo, da ne bo v redu, je itak brezveze kam it, ker se ne moreš sprostit...

Beauty Comes With Dark Thoughts

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem