cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat

clock-img

24.12.2007, 14:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pa kaj jaz zadnje čase berem tukaj na rr user posted image user posted image user posted image
Pa greste res samo 1x letno ven?????
Ker okoli Božiča pa dogaja user posted image

clock-img

24.12.2007, 15:00

clock-img

rija

pencil-img

15589

draga moja SC, ja, jaz sem šla res samo enkrat to leto sama ven....prednovoletno user posted image user posted image user posted image

ampak nisem vidla nobenega hot tipčka user posted image

zdaj pa ne vem, al rabim nove lečke ali sem bila na narobe kraju ob narobe času user posted image

...vox populi...

clock-img

24.12.2007, 15:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Čuj Rija, kvariš RR povprečje user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2007, 15:03

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: rija

draga moja SC, ja, jaz sem šla res samo enkrat to leto sama ven....prednovoletno user posted image user posted image user posted image

ampak nisem vidla nobenega hot tipčka user posted image

zdaj pa ne vem, al rabim nove lečke ali sem bila na narobe kraju ob narobe času user posted image

Tudi jaz ga očitno kvarim. Bo treba k okulistu. user posted image

clock-img

24.12.2007, 15:04

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Da vi2 slučajn ne pišeta tamle pod anonimnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, Rija, zate sem 100%....se pomojem tvojga tolk bojijo, da se te noben ne upa pogledat user posted image user posted image

clock-img

24.12.2007, 15:09

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ja, ja, moja je tretja tema...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2007, 15:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Enkrat na leto lahko priznaš....user posted image .

Drugače si hitro tretirana kot slaba in neskrbna mama. Doma in na RR.

clock-img

24.12.2007, 15:37

clock-img

Anonimen

Ne jst sm bla letos dvakratuser posted image
Obakrat novoletni žuruser posted image
Za v penzijo smuser posted image

clock-img

24.12.2007, 15:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila decembra že 4x zunaj. Moj pa nikamor noče.user posted image

clock-img

24.12.2007, 15:49

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz nisem bila nič zunaj. Moj pa...mogoče on anonimno piše?user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.12.2007, 15:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Ne!!!!

P.S.: Jst letos še nisem bila! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2007, 16:07

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo. Mislim, ej, noro!!!! Žalostno za tistih 10 žena, ki so čakale doma, da pride ljubi z zaključka...ne vem a sem staromodna, al se meni zdi to idiotsko!

Lep pozdrav! K

clock-img

24.12.2007, 16:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jazz

Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo. Mislim, ej, noro!!!! Žalostno za tistih 10 žena, ki so čakale doma, da pride ljubi z zaključka...ne vem a sem staromodna, al se meni zdi to idiotsko!

O mater. 150€user posted image Očitno so jih rabl....kurbe namreč. Zato pa jst svojga ne spustim več k z 100€ venuser posted image .

clock-img

24.12.2007, 16:16

clock-img

Anonimen

Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo.

Bolje to kot nepotešene sodelavke :).

clock-img

24.12.2007, 16:18

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Ane? Mene je tut šokiral, kam ta svet pelje, pa saj nikoli ne veš....če bi imel samo 100 evrov, bi mu pa ziher sodelavc posodil! Saj ne hecam se!

Lep pozdrav! K

clock-img

24.12.2007, 16:18

clock-img

Anonimen

Ej sam te k....so pa ful zaslužle! 1.500€ v eni noči za 10 prbitih dedcov k jim itak sam par minut stoji. Dobra kupčija. Matr ena je v eni noči zalužla mojo mesečno plačo. Treba premislt o menjavi poklicauser posted image , vsaj čez praznike k so te čageuser posted image .

jazz moj resnično dvomim da bi šel na kurbe. Oz. če bi šel bi bil vsej tolk brihtn da neb dopustu da bi pol tu ven pršlo. Pa ene si tud neb delil še z petmi sodelavci pomoje. Je pa preškrt za kej tacga, tko da resno dvomim da bi kkšni plačouuser posted image . Je fletn, ne rab plačvatuser posted image

clock-img

24.12.2007, 16:21

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Sem tut jaz računala ja! Ma ni variante....z veseljem obdelujem enega samega čez celo leto ZASTONJ....so kot škatla bombonov...nikol ne veš kaj boš dobil!!!!user posted image

Lep pozdrav! K

clock-img

24.12.2007, 16:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jazz

Sem tut jaz računala ja! Ma ni variante....z veseljem obdelujem enega samega čez celo leto ZASTONJ....so kot škatla bombonov...nikol ne veš kaj boš dobil!!!!user posted image

Vidiš, jst ga ne zastojn. Mi je dns nov stol za k kompu kupu, da bom lažje sedela pa kle gor čvekalauser posted image . Me je kupuuser posted image . Packa smuser posted image

clock-img

24.12.2007, 16:24

clock-img

Anonimen

Ej sam te k....so pa ful zaslužle! 1.500€ v eni noči za 10 prbitih dedcov k jim itak sam par minut stoji. Dobra kupčija. Matr ena je v eni noči zalužla mojo mesečno plačo. Treba premislt o menjavi poklicauser posted image , vsaj čez praznike k so te čageuser posted image .

user posted image user posted image

clock-img

24.12.2007, 19:24

clock-img

Anonimen

A si mogla to temo odpret, da sem sla brat 3. link user posted image

clock-img

25.12.2007, 00:28

clock-img

Anonimen

Kaj ti je res dolgčas SC? Da se posmehuješ ljudem... To je bolj za zamislit, kot za posmehovanje... Žalostno...

Šalim se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz letos še nisem bila na žurki, sem prelena user posted image

clock-img

25.12.2007, 09:11

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ja, al pa jih prestavit na dnevne ure, potem naj se pa vlačjo in pikajo, če jim pašeuser posted image .
Ne, ne hodim na žurke, sploh. Na zadnji sem stoje zaspalauser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

25.12.2007, 14:11

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ar, čudno se ti šališ....user posted image

kajla, evo, to ti je rešitev user posted image user posted image user posted image
Ribica, ja sploh no3 je fascinantniuser posted image

clock-img

25.12.2007, 16:49

clock-img

Anonimen

SC to se dogaja sam poročenim...user posted image . Samskim se kaj tacga očitno ne dogaja.user posted image
K bi jst rabla da bi mi en na dušo pihal takih žurov pa ni...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem