Teli izjavi sem se pa danes najbolj najsmejala
Ko je že govora o jotici vam povem, da jaz sploh ne vem več kaj je to

. Nazadnje smo jo skuhali enkrat pred božičem, potem pa do danes suša

. Po novem je naša jotica takšna,da se jaz obrnem na desni bok, on se mi pa od zadej nalima na hrbet in me objame in potem tako objeta leživa

. Ravno danes sem mu rekla, če je to najina jota po ta novem

.
Jaz pa po porodu s seksom nisem imela nobenih problemov, ker sem imela CR. Verjamem pa,da ni ravno prijetno se ponovno spravit k zadevi, ko daš že enkrat porod skozi. Verjetno imaš skozi pred sabo, kako bo,da se mišice še bolj skrčijo

, posledica pa je bolečina in nobenega užitka

.
Sem malo brala, da si nabavljate koše za plenice. Jaz sem plenice kar v plastične vrečke od sadja in zelenjave dajala, pa zavezala in vrgla v kontejner. S koši in tistimi kasetami si nisem delala dodatnih stroškov.
guerina, tisti zaky pa fajn izgleda

. Se ti opravičujem, ker ti še do danes nisem pisala ZS

. Upam, da sobico čimprej uredite, da bo ena skrb manj.
Sem imela danes probo modrca za dojenje. Zaenkrat mi je prav,samo če bodo pa prsi polne mleka, pa ne vem, kako bo

. Če bo pa v drugo tako kot je bilo prvič, jih pa itak ne bom rabila. Še dobro, da je iz fajn raztegljivega materiala (ima 15% elastana), da se bo malo prilagodil, če bo treba. Jih imam še od Timovega rojstva, bele in marelične barve.
srečka nosečka, tisto znižanje je pa moj komentar samo

. Barabe!!!!!!!! Če bi jo šla vseeno kupiti, bi jim pa tudi povedala, da nisi tako neumna,da ne bi vedela, kakšna je bila cena prej.