Jutro!!
Sem spala kot angelček..zdej bom pa najbrej odgovorila na nekaj vprašanj..pol vas grem pa še do konca prebrat..ma ste čvekaste zadnje dneve
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou
Mlavla mi k smo studentke kaj dobivamo starsevsko nadomestilo al starsevski dodatek? Kaj je razlika?
dobimo starševski dodatek..pa menda kar nekaj časa traja, da ti ga nakažejo..vsaj moja kolegica ima takšno izkušnjo..rodila je oktobra nakazali so ji pa šele v decembru..pa nujno rabiš otrokov rojstni list in ni dovolj le potrdilo o rojstvu....vsaj tako mi je bilo povedano
quote]IZVIRNO SPOROČILO: katka37
Mlavla, mogoče boš pa res kmalu šla.
Sem se tudi skopala spet (kot vsak večer že teden dni, ful paše v topli vodi), zdaj pa malo masaže (vsaj upam), potem pa....kdo ve, kdaj bom spet zaspala. Ma, bo že.
Janey, glede ustnice-rane pa ne vem, najboljše, da vprašaš v lekarni.
Prijetno noč vsem.
Katka..spet se je vse umirili..tako,da to lahko traja še dolgo..sej mi je G rekla, da se samo pripravlja in da najbrž še ne bom šla kmalu rodit..ma upam, da ne bom prek roka...to si pa res ne želim...
IZVIRNO SPOROČILO: Janey
Vse ste šle...pol pa lepo pančite
mlavla ktera smer si ti?? pravkar sem ugotovila, da moram eno seminarsko nardit...je 40% izpita, pa ne vem kako naj se lotim. Za kakovost delovnega življenja.
Janey sem na smeri SD z maldimi..tako,da ti najbrž nemorem kaj velik pomagat..če ti pa lahko pa le povej...
Aja pa še s tem se lahko pohvalim, da sem naredila še en izpit oz. sem opravila prakso za letošnje leto..ma se mi je tak velik kamen odvalil od srca...
Grem zdej brat naprej..pa še kej napišem...