Dan,
Za nama je katastrofalno slaba noč, spet ti zobje... Sploh nimam več idej, kako naj ji pomagam. Šele po 2 žlicah calpola je uspela mal zaspat.
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Lejci, dobro uvajanje vama zelim
Hvala ti, res je bilo dobro...
Prvi dan v vrtcu :) Moram ful pohvalit, Ines se je obnašala po pričakovanjih. Lepo je odletela med otročke in igrače, midva sva se pa medtem pogovarjala z vzgojiteljicama. Obe sta prijazni, glede na to, da se je mala eni pustila okoli nosit, sem zelooo zadovoljna.
Za hranjenje imajo tudi stolčke z "ograjico", da dol ne padejo, vedno jim je na voljo pijača, razpored obrokov je tudi ok, terasa in igrišče 1A, ma kaj naj rečem... pomoje ji bo luštno. Pa čisto vse se da dogovorit, tako da je res super. Glede spanja je pa tako, da če ima otroček probleme, enostavno tam pustiš voziček in je potem lažje.
Za nazaj pa želim vse naj naj Žanu za 1. svečko, mami mu je toook fajn tortico nardila - zdej naj se samo še pozdravi, pa bo! Za danes pa vse naj-naj Izi in Sanji
Tejčica, ne gre mi iz glave, kako Vid fino gura poganjalca, naša ga ma samo za okol porivat in mal po troblji tolče. Se ji ne sanja preveč, da bi se okoli vozila z njim. Pa good luck na izpitu.
Zoo, mogoče tudi jaz, odvisno kdaj bomo iz vrtca!
Naomi, laufanje za tamalim bo lepo nadgradilo fitnes

Ti ga sam v zoo pripelji, da mu Ines in Brina razložita, kako okusni in zdravi so kamni in zemlja. Sami minerali
Vsem, ki ste ozdraveli

tistim, ki jih pa bolezni še matrajo pa

in veliiiik sončka!
Upam, da nisem kej pomembnega spustila
LP za enkrat!