Čer,
Končno sama. Mala spi, mož pospravljen v službo... končno večer zase.
Erna, te fotke od Žigca so me čist šokirale, bogi mali
. Glavno,d a mu je boljš...
Thaiss, kr stisnl me je to z vrtcem. Mi tut še ne uvajamo mleka, beljaka... Mala ne sedi na stolu (če že, odide), sama ne zna jest, kaj šele spat. In niti pod razno ne zdrži do 12 brez vmesnega počitka. Naša naj bi štartala čez 2 tedna...
Kopanje - mi smo še v spalnici v banjici na stojalu. Kopalnica je 2 nadstropja nižje, moji dragi starši pa hodnikov ne ogrevajo, tko da je niti v veliko banjo ne bom nosila.
Igračke - sem par dni nazaj sprašvala, ker naša tut bl tko tko, mal povoha, če je dobre vole se igra z lončki (zida stolp ene 30 sekund), mal bombažke meče v hišo (naslednjih 30 sekund), mal pleše in poje s pametnim (nadležnim) kužkom, obvezno in nujno pa nahrani (s plastično flašo) use svoje dojenčke. To je pa zakon...
Pol pa pride men "težit", hoče tipkat, miško metat v smeti (tja sploh rada vse meče), šari mo policah, ki jih doseže... za daljince bi prodala dušo, pa kake mobitele in podobno
. Robčki so tut pri nas fini za trgat in jest, knjigice - izjemno fajn za brušenje zob, ene 2 je napol pojedla že...
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
mi je domov prnesu darilce in sicer-parfumcek Dolce&Gabbana-the one
haha, sva že The dve, js sm ga tut dubla. HB

:)
A vaši tut kej "brusijo zobe"??? Naša odkar ima zgornji zob, tooook škrta z njimi, da grejo meni vse kocine gor. TOK me skomina to, ona pa veselo brusi zobke.
Včeraj me je med dojenjem prvič namerno ugriznila v bradavico... tok sem zatulila, ona se mi je pa režala...