IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-kaj pa ti je vceraj rekla p.mislm a je postavla kako diagnozo.bogi matia
Naj bi bil samo prehlad, krvna slika BP, viroza, gripa itd izključeno!
kaj sam zarad prehlada je mozna taka vrocina

,to mi je kr mal cudn,no sej hvala bogu ce je sam prehlad je cool,mislm saj me zastopis.upam da fajn postimate dons pri p.drzim pesti,pa matiji daj enga velizga lupcka.
skacica-mislm da bos upraviceno vazna

,pa vi tud dobr opravte jutr
zabika-tale cestitka je pa namenjena hani za njenga zobka in ker ga je tko korajzno pricakala

super pa je se eden vec
draja-jaz se vedno stiskam pesti mocno mocno in skoz mislm na vaju
tinaaja-ves da sem se dons ponoc nate spomlna,se je ziga premetaval po postli sploh ni mogu spat in sem prav rekla da morm tebe vprasat kako je blo pr vas ce vam je kaj luna nagajala,pa si me prehitela

ker ponavadi vem da brino tud mal daje takrat
cv105-u

tud za maksa za zobije,pr vas pa kr vsi naenkrat vn rinejo,joj boscek
barci-dobr opravte pri p
urla-sam tok da ti povem da je soncek odzun enkraten,sm mal prej en krog okol tvojga bloka nardila pa sm se nate spomlna

da si neki stokala glede soncka.....sm lumpa a ne
vrtec-a ja moram povedat,vceri sem moji p omenla kako je z tem k grejo otroci pred enim letom v vrtec in kako je z prehrano mleko,beljak....da moram imeti zdr.potrdilo da do enega leta tega ne sme in njen odgovor je bil ja par dni prej mu zacnite uvajati mleko,beljak.....ne moramo kao teh potrdil pisat ker vrcem tudi ne znese da sedaj kupujejo adaptirano mleko in za vsakega drugac kuhajo.tako da

kr neki...
tejcica- ati posodim mojo mami,pr nas moji necaki sploh ne grejo k zobarju ce ne gre moja mami z njimi,je zadnjic moj brat tamalga peljal zobarju nio sans da usta odpre,ga je pa moja mami je bil pa tko priden tud zajokal ni....sam pol je tamal tok ponosn doma okol hodu da je full velik k ni nc jokal,valda moja mami pa tud ces kok so pr njej otroc pridni pr zobarju
sezam-
en kos tudi za zigija,boscek
no zdaj je pa dost se mi ne da vec pisat.........