cv105-
zate in
za Maksa, da se ne bi kaj takega sploh več ne ponovilo. Verjamem, da ti je bilo grozno.
draja- čestitke Živi za 2 zobek
, naša ga je tud dobila prejšnji teden. Se mi zdi, da sta že prvega približno istočasno dobili.
kati-Žiga je pa res že pravi frajer
. Naša je še daleč od samostojne hoje, se pa ob opori že kar premika. Najraje svoj tricikel pred sabo poriva in zraven koraka, ampak se vedno bojim, da ji bo enkrat ušel in bo padla na nos.
Sočustvujem z vsemi, k se vam izteka porodniška, tud men se bo čez 16 dni
, vedno bolj razmišljam o tem, da bo treba menjati službo, saj v tej ne vidim več prav veliko plusov, ki bi me držali še tu(napredovanje si lahko narišem, čeprav bom diplomirala, delovni čas je za zjokat, oddaljenost je zaenkrat prevelika in bo še nekaj časa tako,.....), morda je plus to, da delam v dobro stoječi firmi, ampak kaj mi to pomaga
Razmišljam o tem ali naj še malo potrpim, potem zanosim in si po končani drugi porodniški najdem drugo službo ali pa naj menjam že sedaj???? Seveda če bom sploh kaj pametnega našla
Mah, res ne vem, nekak si bom mogla tole življenje uredit, tako da bo tudi Iza imela kaj od mamice.
Sem mal zabluzila, ampak zadnje dneve samo o tem razmišljam.
Sem pa full vesela, da je spet tu vikend, da bomo vsi trije skupaj, se kam odpeljali na obisk al pa tud ne, skratka uživali bomo tako ali pa drugače.
Joj, bi morala še full pokomentirat, ampak mi je vse iz glave ušlo, grem še mal razpise gledat....