writing-img

RE: Umivanje ritke pri previjanju

clock-img

28.12.2007, 19:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Voda in Sanolabor-jeve krpice (full mehke, ampak tud drage user posted image ), če kam gremo pa robčke - zdaj mam na probi Becutanove.

Jooly... jaz te krpice perem na 90 stopinjah in sušim v sušilcu... so po 6. mesecih  še kot nove....

govorimo o teh krpicah,ko jih je 50 v škatlji? a niso za 1x uporabo?user posted image user posted image user posted image jst jih imam za umivanje obraza, pa da malega mal tko prečistim po telesu,če smo kje na poti user posted image

clock-img

28.12.2007, 20:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Voda in Sanolabor-jeve krpice (full mehke, ampak tud drage user posted image ), če kam gremo pa robčke - zdaj mam na probi Becutanove.

Jooly... jaz te krpice perem na 90 stopinjah in sušim v sušilcu... so po 6. mesecih  še kot nove....

govorimo o teh krpicah,ko jih je 50 v škatlji? a niso za 1x uporabo?user posted image user posted image user posted image jst jih imam za umivanje obraza, pa da malega mal tko prečistim po telesu,če smo kje na poti user posted image

Ja, ja... o teh govorimo.... Meni je sama prodajalka v Sanolaborju rekla, da jih komot operem... Pa sem poskusla in je res super...

clock-img

28.12.2007, 20:07

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

fakkk no. zakaj pa šele zdej to poveš? jaz sem kupila tehle krpic že enih 20škatelj: 20x3.40€!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2007, 20:23

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Od prihoda iz porodnišnice smo skoz uporabljali čistilne robčke. Sva prišla domov 16. dan in so takrat rekli v porodnišnici, da jih lahko že uporabljamo. S kožo pa nismo imeli nobenih težav.

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

28.12.2007, 22:06

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Priporoča se čim manj kemije. doma jo umivam z vodo, včas tud z robčki, če moram nia hitr, drgač pa robčke le vzun in čimbolj redko.Pa nisem zaklompicirana, le rita naše je kar občutljiva.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

29.12.2007, 11:55

clock-img

Anonimen

Od samega začetka s Pampers sensitive robčki in ima lepo ritko. Večkrat ga tudi grem previt hitreje kot je že zadnja sila za lakoto in še lepo prezračiva ritko, mažem pa jo z Penaten kremo in mu super odgovarja oboje.

clock-img

29.12.2007, 13:30

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst sem ji prve dva meseca strogo samo z vatkami in vodo, sedaj pa ji z baby robčki (bilokaterimi-očitno ni občutljiva), razen ko je pokakana, takrat pa samo voda in vatke. Ogromno vatk.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem