Lahko nekaj komentiram? Pa ne vzet kot osebni napad, prosim.
če ste se odločile, da boste raje v bolniški, počivale in maksimalno skrbele za zdravje svojih ,
Meni je jasno, da bolniška ne more bit enako plačana kot delo, ampak dvomim, da so se te mamice (vsaj večina no) zavestno odločile, da bodo raje doma.
In ne vem, kakšno tveganje je to za mojega

, če delam? Saj nosečnost ni bolezen! Lahko za sebe povem: v 1.

sem delala do konca, pa sem bila od 30t naprej obravnavana kot rizična. Ampak aktivnost ni imela nobene veze s tem. Tudi ko sem hodila v ambulanto za patološko nosečnost, me nihče ni vprašal, če grem na bolniško. Pa sem hodila vsak teden na kontrole.
2.

se je žal v 29t slabo končala in takrat mi je G na razgovoru rekla, da naslednjič pač stalež od začetka. Ampak če bi jaz bila od prvega dneva doma in samo noge v zrak držala, ne bi bilo nič drugače. Bila je razvojna napaka, ki se je "zgodila" že čisto na začetku in moja aktivnost vse tiste mesece ni imela nobene veze s tem.
Evo, zdaj ko sem spet

sem obravnavana kot rizična, ampak nisem na bolniški in s tem, ko delam, popolnoma nič ne škodim svojemu

. Mene delo veseli, čas mi hitreje mine in s tem, ko bi bila cele dneve doma, bi samo črne misli po glavi preganjala, da lahko gre spet kaj narobe.