56 pa še nisem kupila, ker nisem še zasledila tamalih mako majčk. Ko pa je malo večji otroček, pa mu itak lahko čez glavico potegneš, je pa res, da praktične pa so te mako majčke, sploh za novorojenčke. Če jih kje zaslediš še meni javi, da kupim še kake dve, tri. Bubi ti si že imela dojenčka? A si imela dosti stvari 56?
Ja, bubi je star skoraj 2 leti in pol

. Sem imela par majčk in par bodijev 56. Pa še to je imel na začetku zavihano. REs, da na 1. pospravljeni vreči piše 0-2 meseca, ampak mislim, da se splača kupit. Drugače so ful revčki. Fajn je, da je spodnje perilo prave velikosti, ker itak pride vrhnje podvihano. Meni so res ful prav prišle tanke bombažne pižamice, ki so hkrati nadomestile eno majčko in ene hlače (bubi je novembrski). Mothercare je bil zakon
In danes sem šla tudi sama po nakupih, da sem se malo zrelaksirala pred izpitom

V Zari sem kupila bodije, imajo tudi te na preklop (2 za 1,90€)

Po drugi strani pa sta 2 mako majčki (na netke, trakci mi grejo na živce) 10€

No, za bubija sem dobila te majčke v Leclercu, bom še šla pogledat tja, če bom rabila. Pa verjetno ne bom.
Potem pa sem še v Marks&Spencer kupila 3 pižamice skupaj pakirane (kot Mothercare) za 12€
Sem morala izkoristit, da sem bila po doooolgem času v LJ
Daleč najlepše cotike pa so mi v Emporiumu v Premaman. Pisane, ampak unisex. Pa drage

Tukaj si lahko malo katalog pogledate:
http://www.premaman.com/wapr/en/cat_index.jsp Aja, tukaj sem si lani nosečniške kopalke kupila (dvodelne) in so mi bile super. Zdaj pa v MB Emporiuma žal ni več.