IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
o, ribica, kako si?????
zadnji teden v gužvi .... saj sem že napisala, da imamo delavce, urejamo dvorišče - cca 300m2 .... sedaj so ta #umazana# dela mimo, trenutno polagajo tlakovce..... Aja pa še v kleti nam neke finese z gips platami delajo..., za konec vikenda dobimo pa še malarje..... No bo pa pol tolko lepše......
Edino kar me jezi je to kuhanje.... najprej dopoldan malica, pol še pa kosilo....... danes so imeli kranjske klobase, paradižnik pa kruh za malico, za kosilo dobijo goveji golaž in žganke ter kruh..., jutri pa po vsej verjetnosti kar makarone pa zeljno solato...... , za malico pa bodo jutri kar sendviče dobili (včeraj sem jim šla po hamburgerje...)
Zadnjič...v nedeljo sem pekla meso v pečici in riž ter regrat...aja pa še goveja juha.....pol pa moram ravno pravi trenutek potrofit, ko ni kaj takega, da ne morejo kar skočit....
No dovolj jamranja....
Moj baby me že kar veselo pozdravlja, komaj čakam 5.5., še prej pa seveda novo odločbo...bi jo mogla dobit ta teden....., če ne moram klicati v službo, da koristim lanski dopust....
Nisi ti napisala,da ne greš v službo...al sem jaz kaj zabluzila....