IZVIRNO SPOROČILO: VERONICA
Neva in njej podobne, dajte čitajte malo kaj ženska pravi. Vi pa vidite samo neke frustracije iz svoje preteklosti ali sedanjosti. Če ste vi imele neljubečo, sovražno mačeho to ne pomeni da so vse take. In če je vaš bivši poročen z neljubečo, sovražno novo ženo ali so potem vse nove žene take?
Meni se to zdi onesnaževanje foruma, toliko besed o nečemu kar je samo v vaših glavah.
Jaz od partnerja pričakujem da mi pove gdaj bo ali ne bo doma da se vem kako ravnati. Ali sem samo zato slaba mati kateri je težko biti z lastnim otrokom.
Pa tudi moja mama bi me čudno gledala če bi ji kar tako pripeljala otroke. Slaba in ljubosumna babica?
Amen je spregovorila najbolj pametna od vseh.
Draga moja jaz ne berem površno jaz sem prebrala z srcem in to se nisem postavila v anonimke kožo,ampak v otrokovo kožo.Povsod je smet,povsod je odveč,pri materi,ki jo poriva očetu,oče se jo izogiba,babica jo pošilja drugam,
druga žena njenega očeta jo pa tolerira le za določen čas.Še sreča,da je majhna,da se še ne zaveda,kako je odveč.Ampak bozrasla in znala brati tudi obnašanje odraslih okoli sebe.
Kaj ste mislile nekatere,da bom ji ploskala,in oh in joj,kako si boga,ker si zastojn varuška,ker mora zaradi tujega otroka čisto spremenit dnevne načrte.
Prav,naj se vsedejo za mizo,ampak vsi trije in naj obema v obraz pove kako in kaj,če ima jajca.
Ogorčena sem nad toleriranjem,da je otrok,ki je iz prejšenega zakona,sedaj
odveč,zato pa tako reagiram.
Pa draga moja pametnjakovička,nimam s tem izkušenj,ne nič kaj takega ni v mojem življenju,samo ženska sem,s čustvi za otroke,ki se jim godi krivica.