writing-img

RE: E-zmagovalke!

clock-img

19.10.2008, 18:37

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

user posted image user posted image user posted image user posted image Mijavček zdaj pa kako slikco,da vidimo sončka.

Lara,kako se počutiš???
Špelka,kako je s tabo??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

19.10.2008, 21:04

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Savinjka, še vedno nič?
Mogoče bo pa jutri kaj? Je vse mirno? Bo, kmalu bouser posted image user posted image user posted image
...jaz sem taka malo čudna, ma sej bo boljšuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

19.10.2008, 23:30

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Mislim,da se počasi nekaj dogaja.
Malo je krvavitve,krčev in na 10 min. WC.Že nekaj ur ne delam drugega kot na wc-ju sedim.Torej,vesela,da se je začelo nekaj dogajati.Če me jutri ni,potem sem v "Rimu"user posted image
Želim vam mirno in lahko noč

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

20.10.2008, 08:18

clock-img

sapi

pencil-img

956

mbd vidiš pa se je začelo takoj, ko si si zaželela datum poroda, se je pa odločil, da pride k vam, a vas mal heca user posted image ... čimlepši porod ti želim, če se ne vidimo več ...
monikap seveda se te spomnimo ... ja čestitke srečka nosečka user posted image user posted image ... srečno 28.10.  ... hvala za lepe želje ...
lejla čestitke za tvojo deklico ... uživajte srečna družinica ...
mijavček samo, da ste doma ... to je najlepše ...
sabsa samo še malo in boš videla svojo pikico ...
lara kako si, že kake nosečniške tegobe user posted image ...
špelka veliko mislim nate ... upam, da si v redu ... kako pa je vaš Jakob ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

clock-img

20.10.2008, 09:23

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Mbd, da se je začelo praviš??? user posted image  Dihamo s tabo, smo s tabo, upam, da si že v P in da je  že v naročju!user posted image  Pošlji sms!user posted image  Vso srečo, savinjka!user posted image

Sapi, kako gre tebi? user posted image

Spelka, lp od mene!user posted image

No vidite, ta teden gotovo dobimo novega člana, zato mora biti prijeten in uspešen! Radi se imejte!user posted image

Coelho

clock-img

20.10.2008, 11:07

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

savinjka dihamo s tabo - hi,hi,ha,ha,hi,hi,ha,ha.....user posted image  Držta se.
mijavček tako sem vesela za vse vas, da ste končno doma.
lara praviš, da se čudno počutiš. Ja seveda, če pa 2 pikici rasteta v tebi. Bo kmalu bolje nč bat.
sapi jakob je pravi cukr. Bom dala njegove slikce v album, da jih boste lahko videle. Je prava mala zvezda.

Jaz, no nism dobro. user posted image  Krvavitve se spet vračajo na vsake 2 dni. Utrujena sem že od vsega, samo normalno življenje si želim, ampak zgleda mi res še ni namenjeno. Se bom prepustila pa naj bo kar bo. V petek me čaka še en pregled.

clock-img

20.10.2008, 11:11

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

spelka pa kaj je zdaj to s tvojimi krvavitvami? madona, to res nikamor ne pelje. A pri G imaš pregled? daj vprašaj, no sej najbrž si jo že, čemu se tole takole vleče.
Verjamem, da si utrujena,. Držim pesti, da se porihta.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

20.10.2008, 12:11

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Spelka, oh bi rada, da bi bilo bolje...presneto, pa kaj te to matra...upam, da bo pri G kaj informacij...zahtevaj več preiskav, vprašaj za drugo mnenje, ne vem, zateži jim malo, morajo se ti bolj posvetit. Če kako lahko pomagam, sem vedno na voljo. Mislim nate, en velik objemček!user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

clock-img

20.10.2008, 12:27

clock-img

zupancdam

pencil-img

351

Pozdravljene, sem aprilčica, prijateljica od savinjke.
Ravnokar mi je mbd-savinjka poslala sms, da je na oddelku, malo odprta in da naj bi vrjetno danes rodila. 
 Toliko, da veste kako je z njo, ko izvem kaj več, vam z veseljem javim. Držimo pesti za savinjko, joj kako sem živčna!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

clock-img

20.10.2008, 12:31

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

zupancdam hvala, da si nam javila novičko. savinjka danes bo, danes sigurno. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2008, 12:32

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

savinjka - dejmo, me dihamo s tabo!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

20.10.2008, 13:09

clock-img

sapi

pencil-img

956

špelka res upam, da bo kmalu bolje ... v petek se pa dobro zmeni na pregledu ... slikice pa le daj v album, da vidim kakšen lepotko je vaš Jakob ...
zupancdam lepo, da nas obveščaš kako je z mbd ... čim hitrejši porod savinjka lepo dihaj, možek pa naj ti stoji ob strani in te masira, in še in še ...

clock-img

20.10.2008, 16:44

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Zupancdam, hvala! Dejmo mbd, navijamo, dihamo, naj mine hitrouser posted image user posted image user posted image  in bomo tetke prelepemu fantiču!user posted image

Coelho

clock-img

20.10.2008, 18:09

clock-img

zupancdam

pencil-img

351

JA, PUNCE VAŠA ZMAGOVALKA MBD, JE OB 17:33 RODILA SINA NIKA, TEŽKEGA 3340 IN VELIKEGA KORENJAKA 51 cm! ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

clock-img

20.10.2008, 18:10

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

O super naša mbd je odšla v Rimuser posted image user posted image user posted image Matr zdele sem pa že mal nestrpna.Nobene info.

clock-img

20.10.2008, 18:11

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Čestitke bravo MBD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Savinjka to mi deli.Superca si.Jupiiii

clock-img

20.10.2008, 18:27

clock-img

lara light

pencil-img

4217

O, draga Savinjka, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image  Nik, dobrodošel!user posted image user posted image user posted image
Želim vam veliko lepega, družinske sreče in zdravja!user posted image user posted image user posted image
Čudovito, imamo Pio in Nika v zadnjih dneh med Ezmagovalkami!user posted image user posted image user posted image

Coelho

clock-img

20.10.2008, 18:47

clock-img

sapi

pencil-img

956

O naša savinjka čestitke za malega Nika user posted image user posted image user posted image  ... kako lepo,  same male bebike ...

clock-img

20.10.2008, 19:05

clock-img

monikap

pencil-img

701

savinjka iskrene čestitke sedaj pa uživajte v skupnih trenutkih.

clock-img

21.10.2008, 09:57

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

savinjka čestitke tebi in novopočenemu očku user posted image user posted image . Nik dobrodošel med nami. Je pa res pravi korenjak.
Veliko mirnih noči in veselih dni vsem skupaj.user posted image

clock-img

21.10.2008, 15:28

clock-img

sabsa

pencil-img

331

Savinjka user posted image user posted image user posted image . Čestitke ob rojstvu sina Nika. Je pa res pravi korenjak. Čim prej pridi k sebi in ne pozabi na nas. Vsaj kakšno slikico pošlji.

Jaz pa samo poročam, da sem danes imela krvni test, bhcg je pokazal 1777 in sem tudi uradno nosečka. Sedaj imam pa bolniško do prvega pregleda, potem odvisno od situacije.
A je 1777 v redu?

Sem zelo utrujena, zato grem spat, se javim proti večeru.

Poljubčka vsem!

clock-img

21.10.2008, 15:31

clock-img

GITA14

pencil-img

443

Sabsa pa to je fantastičen rezultat
Še enkrat za uraden rezultat čestitam in ti želim vse naj naj

clock-img

21.10.2008, 17:10

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

sabsa ta rezultat je odličen user posted image user posted image user posted image . Še enkrat čestitke nosečka naša.user posted image user posted image
lara sem opazila, da imaš že ticker. Kolk je to lepoooooo.

clock-img

21.10.2008, 17:38

clock-img

sapi

pencil-img

956

Sabsa res lep rezultat user posted image user posted image user posted image  naša uradna srečka nosečka user posted image  ...

clock-img

21.10.2008, 22:24

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Sabsa, še tu čestitke za visok beta!user posted image  Enkratno, sedaj pa uživaj v nosečnosti!user posted image

Špelka, srček, kako si ti? V petek imaš G a ne? Res upam, da se stvari uredijo. Veliko mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem