IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček
Aja, ko ste prej neki o nunah....jaz ne grem med nune... haloooo, a veste da to pomeni celibat!!!
Jp se zavedamo in zato mrzlično iščemo razloge proti

, ampak tvoj razlog je še najbolj prepričljiv

.
Kolk si pa že deleč pri špikanju? Da vemo pesti držat pa nohte grist.
Če se ti jamra, te bomo z veseljem poslušale, ampak ko bomo me na istem boš pa mogla ti nas. Se strinjaš s pogoji?
Pa če sem že pri navijanju -
LEJLAAAAAAAAAAAAAAA nič ne javiš. Za pop

. Pa samo na tebe mislim že cel dopoldne, še ponoč se mi je sanjal o teb. Si imela tolk črnih pikic na ekranu, da so jih še za mene mal spumpal

.
lara a ti pa na bolniški. Boga

. Sej bo kmalu boljš, zamisli si, kako bo življenje lepše, ko boš 1 leto brez

.
Jakob - ma najprej vam nisem hotla nič povedat, da nebi kere prestrašla. Naša pikica se je rodila z zajčjo ustnico in preklanim nebom. Pa to ni nič hudega, ker se da to čist lepo poštimat in zašit. Začetek tedna pa je Benika doživela nov šok. Ne morejo mu izmerit sluha in se boljijo, da bo malček naglušen ali celo gluh

. Groza. Pomoje je sestrca čist preč, ampak noče pokazat. Mal držte pesti, da bo vse o.k., naslednji teden ima spet merjenje pa bomo vidli, kaj je na tem.
savinjka pri meni noben (samo fant

) ne ve, da sva v postopku za umetno in se jim ne sanja, kaj se dogaja z mano. Pa ne da nočem spodbudnih besed (jih na RR dobim zadosti

) tako sva se pač odločila, ker imam že sama s sabo dovolj dela. Uf sej nobena ni užaljena. Tuki se imamo vse rade. Spoštujemo politiko svoboda govora in se zavedamo, da ima vsaka lahko svoje mnenje.
Ne da se ne smeš več oglasiti - MORAŠ SE!!!!!!
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 17.1.2008 10:35:35 >