writing-img

RE: E-zmagovalke!

clock-img

22.03.2009, 10:07

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Moram priznat da ne preveč dobro včeraj in danes zjutraj sem imela malo rdečega izedka.user posted image
Ampak dokler se ne vlije upam naprej. Če se ne vlije delam testek v petek zjutraj.user posted image

clock-img

23.03.2009, 18:37

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Kliki, kako kaže?user posted image

Špelka, kako se počutiš?user posted image

Pikovik, velikokrat mislim nateuser posted image

Topel pozdravček vsem mojim zmagovalkam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

23.03.2009, 19:19

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
zarja kje se potepaš? KAko si?

Špelka malo tu malo tam user posted image user posted image user posted image . Jaz sem ok, ti pa tudi vidim!!!!!!!! Super za Špelčkolinko!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Larči te lubčkam nazaj fejst, fejst!!!!!

Horny Teddy

clock-img

23.03.2009, 20:52

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Zarjica moja, kako se te veselauser posted image user posted image , super, da si se oglasila. Upam, da si fajn...povej kaj dogaja, tiste 'poslovne spremembe' si izpeljala? Kdaj dopustič? Meseci šibajo, kmalu bo poletjeuser posted image  
Vse najlepše za dneve, ki prihajajo!user posted image

Coelho

clock-img

23.03.2009, 22:35

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Moja se je vlila.user posted image

clock-img

23.03.2009, 23:27

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Moja se je vlila.user posted image

Klikiuser posted image ...naj bo mesec hitro naokoli in s tem nova priložnost za plusek!user posted image

Coelho

clock-img

24.03.2009, 07:53

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Kliki bo pa velikonočni zajček bolj radodaren.

Punce, jaz sem čistouser posted image , da pridem od glavne postaje v center je že podvig. Čist sem zmatrana. Slabo mi sicer ni ampak komaj živim, pa nekaj me hoče boleti grlo, če se prav spomnim lahko samo granobil a ne.

Nič grem poskusit kaj nardit, dokler sem še vsaj malo pri življenju.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

24.03.2009, 12:17

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

kliki žal mi je, bo pa zajček naslednji mesec radodaren user posted image user posted image
tasssika ja granobil naj b bil naraven, ampak meni ne pomaga user posted image . PA bohnadej žajbl grgrat, žajbl ni dober za nosečnice. A na bolniško pa nebi šla? Vsaj malo, da se umiri in telo navadi?
lara še malo, čist malo, a se že kaj napovedujeta mala2?
savinjka kako si? Štrajkaš!

Jest pridno ležim, krvavitev me je res prestrašla. Najprej ko sem jo videla sem pomislila, pa ne še tretjiuser posted image . Tak da sedaj ležim, počivam in ležimuser posted image . jutri imam spet uz in upam, da je fižolček zrastel  tolk kot more in da je vse ok. naslednji uz bo pa že nuhalna user posted image

clock-img

24.03.2009, 12:22

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Nič ne štrajkam Špelka,saj sem kukam pa nič z vami.Krvavitev Špelka??? Nisem nič seznanjena.A je bolje???Jaz sem tudi malo krvavela,pa je blo vse ok..Poročaj...
Lara,še malo...
Kliki,hitro bo mesec naokoli...Bo,bo,bouser posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

24.03.2009, 12:40

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Sem šla prav nazaj pogledat, pa sem res pozabila napisat. Jao kakšna sem ratala.
JA prejšnji četrtek se mi je ful ulilo, bolečine oz. krči so bli pa kot pri porodu. AMpak je bilo pol vse ok., bebi je zrastel na točni datum, samo imam strogo ležanje trenutno. Zato me pa ni nič gor, ker ležim 24 ur na dan.
jutri imam pa spet uz da mi moja dokončno določi, če je nosečnost ok, pa PDP in take stvari.

clock-img

24.03.2009, 13:48

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Špelka, ker delam v pisarni in pretežno sedim, razen ko se 100x na dan sprehodim do printerja in do wc nimam večjih obremenitev in je rekla, da ne vidi razloga da bi bila doma, jaz sem pa tudi bolj vesela če sem tukaj ker mi hitreje mineva. Sem pa en dan čisto ok, drugi dan bolj slaba. Zdaj ne morem več piti kave, zjutraj ko pojem še lahko ene dva požirka spravim vase, popoldne pa ni šans, slabo mi ni, sam se mi pa malo dviga ob kakšnih vonjavah, voham pa itak kot pesuser posted image . Jaz imam pregled 1.4. in šele takrat bom vedela kako pa kaj. Me na vsake toliko zvije, pol si pa rečem če mi je to namenjneno mi je, ampak ne drži dolgo. Joj upam, da bo tokrat vse ok.

A tebi so dali kakšne tablete proti krvavitvi in pa kako da si toliko krvavela a je možno, da sta bila dva, pa je eden šel. Ker ponavadi so manjše krvavitve. Edino če je bil prisoten kakšen hematom. No držim pesti, da je bejbi zrastel. Jutri pa nam nujno javi.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

24.03.2009, 15:55

clock-img

sapi

pencil-img

956

Pozdravček punce moje ... spet sem malo uletela in kaj berem ....

špelka juuuppppiiiii user posted image user posted image ... tvoja novička mi je pa popestrila dan ... sedaj naj samo še ti izcedki izginejo in naj tvoja pikica lepo raste ....
Tassika pa ti tudisrečka nosečka ja čestitke user posted image , uh moram večkrat priti med E-jevke ...
Lara kako pa tvoj trebušček, pridno raste ...
Pa Sabsa se je tudi javila ... a takole ti nagaja kar noge skupaj drži ... bo pa na koncu toliko večje presenečenje ...
mbd pa tvoj korenjak ...
Kliki žal mi je, da ni uspelo user posted image ...
Pikovit pozdravček ... upam, da najdeš veliko volje ... bomo močno navijale zate ...
Zarja lepo, da te berem ... kako si ..

Pogrešam vsako posebaj in veliko mislim na vse vas...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

clock-img

24.03.2009, 18:15

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Špelči, čuvaj se!user posted image user posted image  Mislim nate lubica...
Tassika, vse bo ok!user posted image
Mbd, čakamo pomlad, a ne?
Sapi, lepo, da prideš kaj med nas...kako si kaj? Poročaj namuser posted image

Mi rastemo, ju3 začnemo 32t, saj ne morem verjet, da smo že skoraj na koncu. Prehitro mi je šlo...uživam v nosečnosti, čeparv je nekaj težavic bilo, a so vse tko hitro pozabljene...vsaki od vas od srca priželim teh čudovitih občutkovuser posted image

Vsem, vsem lep pozdravček!user posted image

Coelho

clock-img

24.03.2009, 21:43

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

A tebi so dali kakšne tablete proti krvavitvi in pa kako da si toliko krvavela a je možno, da sta bila dva, pa je eden šel. Ker ponavadi so manjše krvavitve. Edino če je bil prisoten kakšen hematom. No držim pesti, da je bejbi zrastel. Jutri pa nam nujno javi.

Nič, imam že od lani tablete doma ampak je rekel, da naj jih jemljem samo v primeru, če bodo krči res hudi. Edino 2x na dan morm pit magnezij.
Za 2 pa ni možno, ker sem imela pred tem že 2uz-ja in bi se videlo.
lara vi se pa le držite še malo, bo srečanje tolko lepše.

clock-img

24.03.2009, 23:30

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Hvala za vse objemčke.
Projekt user posted image  se nadaljuje jast pa se probam čim bolj sprostiti in ne preveč misliti na to.

clock-img

25.03.2009, 11:43

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Špelka kako je bilo na UZ?

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

25.03.2009, 11:50

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ojla punce moje,kako ste kaj?Jaz sem boščica bolana,z 38,5 vročine in sem obležala kot kamen user posted image danes je že malo bolje.

Sapi hvala ti user posted image
Larči moja kako ste vi 3je?Ša malo a ne?Mislim nate fuluser posted image
Špelka kako si opravila?Javi mi.Držim pestiuser posted image
Mbd kako ste kaj?Kako se rihtate?
Zarči en lep pozdrav user posted image
Tassika nosečka naša,že prve nosečniške tegobice,juhuuuuser posted image user posted image user posted image
Kliki žal mi je,da ni ratalouser posted image

Evo tolk od mene,zdej grem pa nazaj v posteljouser posted image

clock-img

25.03.2009, 13:45

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Pikovit

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

25.03.2009, 14:10

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

Pozdravček punce, se vam pridružujem pri čveku user posted image
O Kliki, jaz in ti sva pa na istem ...user posted image , bo potrebno še veselo user posted image in odmislit vse skupaj, pol pa upam, da nam rata... A ti full spremljaš O? Jaz sem se odločila, da ne bom več gledala na te dneve ...
Ne razumem pa tistih ki so user posted image po nesreči user posted image ???

Ostalim srečkam user posted image čestitke ...
PA VSEM MAMICAM VSE NAJBOLJŠE OB PRAZNIKU ! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 14:37

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ma ja zdej nekaj mesecev sem si tukaj na RR preračunala pa nevem kok to drži drugače pa se bom res probala sprostit in ne mislit na to.
Včasih padem že v depresijo zaradi tega ker se vsak mesec pojavi, pa še en kup kolegic ma zdej bejbije pa mi je kar težko jih it gledat.

Chi_Pita Se že dolgo trudiš na user posted image ?

Tudi za nas bo posijalo sonce in bomo dobile svoje zakladke.

clock-img

25.03.2009, 15:05

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

jaz sem si pa za nazaj preračunavala in bi moglo bit pa ni user posted image ... drugače sem v 4. rundi ... sam že 3 leta ne jemljem KT in vedno sva user posted image brez druge zaščite ... in nisva bila vedno pazljiva... pa nikoli nič ... mislila sem, da bo zdej ko si želiva lažje, sam ni tako ...
Sonček bo posijal tudi za nas... s tem se strinjam popolnoma user posted image

clock-img

25.03.2009, 15:10

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja včitno bomo porabile malo več časa da bomo zagledale magične + oz.user posted image

clock-img

25.03.2009, 15:17

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Sem že nazajuser posted image . vse je ok, PDP imam 23.10., ker je mali zrastel na prvotni datum. Pravi borec je res. NAročila sem se še na nuhalno, aja pa dobila sem 1 mesec bolniške.

clock-img

25.03.2009, 15:20

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Super da je vse ok.  Zdej pa le lepo pačivaj in božaj svojega bušija.

clock-img

25.03.2009, 15:20

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sem že nazajuser posted image . vse je ok, PDP imam 23.10., ker je mali zrastel na prvotni datum. Pravi borec je res. NAročila sem se še na nuhalno, aja pa dobila sem 1 mesec bolniške.

JUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHUUUUUUUUUU  ŠPELKA MOJA,SRCE ZLATO ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem