IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Lupita, kljub temu, da se razburjaš že cel čas na tej temi, ti je očitno ušlo, da je Anonimna enkrat pozabla označit kljukico in je post objavila s svojim nickom Anja PH. Sam za informacijo. Glede na to, da so ble pa kritike cel čas namenjene njenemu postu, pa tud ne razumem, zakaj hudiča se ti počutiš užaljeno? Razen če osebno nisi zavzela njenega stališča...
Tamara je pa izpostavila tisto, kar je pomembno pri starševstvu in to je ljubezen in preživljanje kvalitetnega časa s svojim otrokom. Ne pa materializem...če vam pa tukaj kaj ni jasno, vam pa tud ne morem pomagat.
Če sklepaš, da se užaljenega čuti tisti, ki niza kontraargumente, je pa res čas, da se zamisliš nad razliko med virtualnim in resničnim svetom.
Kako ti lahko sploh pride na misel, da bo človek na podlagi prebranega, česar avtor je popolni neznanec brez akreditacije, užaljen?? Lepo te prosim.
Užaljenost je pojav pri otrocih, ki svojih čustev še ne znajo obvladovati.
Tukaj je bojda diskusija ne peskovnik.
Svoje mnenje sem povedala, najprej kot anonimna in nato s svojim imenom, saj sem ugotovila, da mi je popolnoma vseeno ali je moja identiteta skrita ali ne.
Ravno tako sem večkrat obrazložila, čemu služi finančna varnost in zakaj je potrebno na to misliti preden se odločiš, da boš na svet spravil nekoga, ki bo popolnoma odvisen od tebe vsaj dve desetletji, če ne tri.
Normalno da vem kakšno je stanje v Sloveniji in ravno zaradi tega sem izpostavila dejstvo o prihodkih. Vse obtožbe v smislu bahanja in iskanja zavisti pa so naravnost smešne. Obračanje besed je najslajše, sploh če po oddanem postu doživite katarzo misleč, da zdaj ste ji pa povedale svoje. Kakšna drama.
Zakaj vam gre v nos registracija avtomobila za otroka tudi ne vem. Morda zato, ker vam starši tega niso nudili?
Zdaj bodo spet na dan prišle smrtne žrtve med mladimi kajneda? Pa bi se morda kateri smotrno zdelo omeniti tudi to, da je v 90% posredi alkohol in ne starost?
Menim, da je prav, da polnoletnemu otroku omogočiš zagon oz. z avtomobilom ni več odvisen niti od javnega prometa, niti od staršev. Nikjer nisem napisala, da mora biti to Audi A4, kot je seveda obrnila ena izmed sodelujočih. Avto kot avto, tehnično brezhiben, letnika pa nisem omenjala ali pač?
Ima možnost, da delno samostojno zaživi in predvsem je za moje pojme pomembno to, da ni zaplankan in mu je edini poznani kraj njegova rodna vas, temveč vsaj Slovenija, če ne tudi okoliške države.