IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Itak je vse za naše tri riti in pač sva dva, ki prinašava denar in oba ga zapraviva. Eden plačuje to, drugi drugo, ko enemu zmanjka, vzame drugemu, če ne dvignem keša jaz, ga pač on, itd.
Saj pri nas je isto. Pač proti koncu meseca jaz hodim v štacuno, pa itak so ta velike nabave moje, on plačuje položnice za stanovanje, jaz zapravljam za otroke

.
Ampak ga moti, da si ne more kupit recimo bicikla, ki si ga želi, ali pa neke opreme za ribarjenje.. Raje si nič ne privošči, kot da bi meni kakšno položnico dal

Skupen račun se mi zdi trapast, ampak itak je pa vse najino.. Mislim, pred mano mu ni treba biti nerodno, saj ne fehta tujca na cesti
Dedci znajo otroke čuvat samo ko so mame zraven (max 2 uri na leto so lahko sami)
Od frendice dec pelje svojo hčerkico v mesto na sladoled, pa v ZOO gresta, na Rožnik.. Moj pa je vedno, ko je moral imeti Vesno cel dan šel k svoji mami (in se je potem ona z njo ukvarjala).
No, danes je Katjo 4 ure čisto sam čuval, pa ni nič jokala in še Vesne je bila bolj vesela kot mene. Tako da dobi kakšno plus piko.
Lex, imate vi neke veze za računalnik nabavit? Midva novega kupujeva..
Tejč, si kupila rjave pumice? Meni so ful lepe, samo so malce ozke, pa jih vesna težko obuje. Iščem čevlje zanjo, pa ne bi kičastih roza..
< Sporočilo je popravil Putka -- 13.3.2008 21:32:38 >