IZVIRNO SPOROČILO: petra a
majchi-a lohk prosim še enkrat napišeš kako pucaš sedežno...thanks

Ko sem zdele vaše fotke gledala, sem jo na eni sliki vidla in si mislila, le kako jim gre tole?

Vidim, da že pizdiš. Jaz imam ene vlažilne robčke prov za usnje, pol pa drgnem ko zmešana. Kupim jih pa v Pohištvo Žakelj (cca.20 eur in jih imam za cca. pol leta).
Drugač pa kooook je lušna Tjaša! Pa kakšne lase že ima. Komi čakam, da bom jaz tud Lani kakšnega čopka lohk naredila.
Pa čestitam za izpit

!
Feliška, men se prekucne al pa udari nekje 1-2 krat na teden, pa mi je že to too much. Nesreče se pa vedno dogajajo preden bi mogla it spat, ko se vidi, da je že na fertig utrujena.
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Eh, hvala za komplimente za flancate-še najbolj mi je žal, d ani mogla Majchi prit, bi bla tud vesela kakega flancatka.
Uf, glih kar objokavam tvoje flancate

. Ziher so bli super!
Drugač sem pa jaz tud na Montiju. Sem šla že skor 2 kg dol, potem sem pa včer na sedmini jedla krompir, imam pa dons spet nazaj 1 kg gor

. Bemtiš, kok ni fer!
Putka, bravo za kile!!!! Kar tko naprej! Jaz sem sicer tud na prednosečniški kilaži (no, 1kg je še viška po vagi, ampak po cunjah sem že od septembra ok), pa bi jih tud še enih 5 skinla rada.