cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2007-2.del

clock-img

15.01.2008, 23:26

clock-img

tejč

pencil-img

1926

lana je pogumna, majchi pa lepa že od zmeri-una na morju, jao, lepa si!

cappy, bravo!!!!!

joooj, kok ste vse lepe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ne, putka?user posted image se pridružujem...

jaz pa sploh ne najdem nč pametnga in lepga user posted image .
(mam pa zato otroke lepe, če že jz nisem, hahahahaha)

pa na aerobiki sem bla in je blo noro fajn-smo delal z enimi gimnastičnimi palcami za v vodi, k si trakce na noge natakneš, pol pa elastika vodi na palico, k jo dviguješ gor in dol-ful težko, a the best!!! komaj čakam naslednji torek!

nočko

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

clock-img

16.01.2008, 00:04

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Sem še kar pokonci, gledala Kostiuser posted image .

No, Katja je pa ob ene pol 10h cel lonček zelenjavne kašice zmazala, tolk o tem, da je preutrujena za jestuser posted image In se je par minut nazaj že zbudila, par požirkov in nazaj spat.

Petrinja, super črna oblekca in ti v njejuser posted image , na drugi fotki sem pa bolj Sydney gledala.

Lahko noč.

clock-img

16.01.2008, 00:27

clock-img

lex

pencil-img

6532

cappy a maš žolčne kamne? mene so ubijali, niti 1,5 mleka in jogurta nisem smela pa sem že šla po inekcijo, najhuje je bilo ko sem šla kolesarit, zvečer je bilo pa tako hudo. sem si jih dala odstranit, septembra. po operaciji naj bi bila vsaj 2 dni not, pa so me že naslednji dan spustili domov, ker je bila gužvauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

16.01.2008, 08:27

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Jutro, kako bedno vreme.user posted image

Dajte povedat, če bi še katera inhalator-danes ga grem iskat za dodi in njene...

clock-img

16.01.2008, 08:36

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

Kake dobre fotke uaaaaaaaaa. Ste pa res ta prave modelkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz niti v najboljših časih nisem tako dobro zgledalauser posted image .  Sicer bi se našle kake fotke (poročne so meni zelo všeč), samo jih zaradi službe (pretekle in bodoče) raje ne bi kazalauser posted image Mogoče dam v album pa na geslo. Da se vsaj malo považim s trebuhomuser posted image .

Bravo študentkam za izpite in seminarske naloge. Pridne sta, res vas je treba pohvalit, da imate polega malih otrok še čas za učenje. Meni ne znese niti skuhat, oprat in zlikatuser posted image .

Lex - mene stalno spominjaš na eno mojo bivšo sošolko iz faksa. In jaaaa, v drugo si bila lepša user posted image , kaj bo šele v tretjeuser posted image Po moje se kar na en natečaj ali za reklame za nosečniška oblačila prijaviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Dorian je prebolel 6.otroško - je včeraj pediatrinja potrdila. Uho ima še vedno vneto, vendar gre nazaj. Cepljenje imamo (5.poskus) naslednji teden v sredo.

"Janez" se dere v postelji, je zaspan pa ne more zaspat. Bom morala pobegnit.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

16.01.2008, 08:37

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Pri nas še sije sonček.....pa ne bo dolgo, iz Pohorja že prihaja ena velika črna kepauser posted image .

Mene pa kamin greje...

clock-img

16.01.2008, 09:03

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Majchi, pa je res pogumna Lana user posted image user posted image , vau pa kar odprte učke ima. Jest se itak skrijem pred njo user posted image

Cappy, tenks ker ne zameriš user posted image

Eca, HB da gre končno na bolje z vašimi boleznimi.

Tejč, jest se tud z otroci hvalim, ker se s sabo ne morem. Sej se moram mal poglobit, ker mam zdej digitalca, pa kakšno sliko na računalnik dat, da jih vam mal pokažem.

Uh, zdele me pa čaka malo vaje za moj poklic - eni kravi grem maternico čistit, ker ji je posteljica not ostala. Upam da mi rata dobro opravt.

clock-img

16.01.2008, 09:42

clock-img

iwa

pencil-img

824

joj babe kere nooooore fotke, vse ste coooool bejbe v vseh oblikah.....

bi jest tud kej prilepla pa ne znam, HELLLLLLLP!!!!!!!!

prov fajn k se lohk tkole mal pogledamo in pohvalmouser posted image user posted image user posted image

vreme je pa za crknit, sam emi očitno paše, smo spal do 8.30 rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 10:19

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Hej Iwa, midve s Katjo sva do 9h potegnileuser posted image . Pa se je najedla za zajtrk in je že spet zaspana. Ni čudno, jaz tudiuser posted image .

Jaz imam pa rame in zg del hrbta totalno razbolen. Pozna katera maserko ali če kam hodite, pa da ni ravno 50€/h? Ker tole jeuser posted image . Pa najhuje je, da se zvečer v posteljo uležem in je zjutraj še vedno isto. Meni Dormeo čisto nič ne naredi, moj ga tolk hvali, jaz pa čist povprečno gor spim.

Se gremo spet potepat, imamo sodelavke/porodnišničarke zmenek.

clock-img

16.01.2008, 10:21

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Iwa, je čist enostavno slikco gor prilepit. Greš na www.shrani.si in se ti odpre okno za naložit. Pobrskaj in označi sliko. Ko klikneš user posted image , se ti slikce pokažejo. Zraven vsake je koda, posebej tudi za forum (s predogledom), samo stisneš kopiraj in na RR paste.

clock-img

16.01.2008, 10:25

clock-img

iwa

pencil-img

824

hvala putka, bom poskuslauser posted image
ema se je tud lih kar napokala in že spiuser posted image za maserko pa ne vem, sploh poceni ne, moja maserka je za vikende moj ati, čez teden pa trpimo....user posted image

grem probat s slikcami...

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 10:30

clock-img

petra a

pencil-img

2070

majchi-tista fotka pod vodo je pa svetovna...za na stenouser posted image

clock-img

16.01.2008, 10:37

clock-img

iwa

pencil-img

824

evo poskus za nosečniško nekaj dni pred porodomuser posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 10:38

clock-img

iwa

pencil-img

824

u matr, ratal sam sm pa ogromna................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem manjšatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 10:49

clock-img

iwa

pencil-img

824

no zej probam če bojo manjše.....

še pred porodomuser posted image

pa pred nosečnostjouser posted image
inuser posted image

pa še dve poročneuser posted image
in user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 10:51

clock-img

iwa

pencil-img

824

no pa je ratal....še so mal velke...user posted image user posted image user posted image

kakšna sm pa zej pa raj ne povemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 10:52

clock-img

iwa

pencil-img

824

majchi una je pa res dobra potapljaška, fuuuuuuuuuulluser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 10:53

clock-img

petra a

pencil-img

2070

iwa-user posted image user posted image user posted image

mater,ampak ste pa pozerkeuser posted image user posted image

clock-img

16.01.2008, 10:56

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

user posted image

Če se vse javne znane mamice slikajo z golim trebuhom, se bom pa še jaz user posted image
Ah ne, samo je pa skor edina slika s trebuhom. Na žalost. Sem pa v 8. mesecu.

clock-img

16.01.2008, 10:58

clock-img

petra a

pencil-img

2070

hehe,Rogljiček-dobrauser posted image

da naute misnle,da jst nočem nobene dat gor,samo prej nisva imela digitalca,skenerja pa nimam...žal

clock-img

16.01.2008, 10:59

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Ej res ste vse dobre. Ni čudno, da so majčli/čice vsi/e tako lepi/e.

Petrinja pa vodi v velikosti trebuha. Pa ti povem, da zdej bolš zgledaš kot pred nosečnostjo.

Pa Putka, tudi i boljw zgledaš zdej kot pa v mlajših letih.

clock-img

16.01.2008, 11:05

clock-img

iwa

pencil-img

824

matr rogljiček se pa vse ta znane skrijejo prot teb, še s trebuhom tko šlonguser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 11:09

clock-img

tejč

pencil-img

1926

KAko ste vse lepe!
Petra a, jaz tud nisem mela digitalca prej in ne morem kazat od prej. Saj ni važno, itak sem zdaj lepša.user posted image

Ej, a je kera za, da se jutri dobimo na Viču dopoldne? Jaz mam namreč žganje bradavic na roki v Trnovem...
Lahko kar rečemo

Interspar Vič, jutri-četrtek ob 11?

• tejč

clock-img

16.01.2008, 11:21

clock-img

iwa

pencil-img

824

so me tele fotke vseh zej tolk naspidirale da sm šla koj na sobno kolo gont za 10min-boljš k nčuser posted image user posted image user posted image user posted image

tejč hvala za vabil, a žal dobim obiske..... pa drugičuser posted image

Življenje je lepo!

clock-img

16.01.2008, 11:32

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Tole je pa moj user posted image  dobil za božič 2005.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem