IZVIRNO SPOROČILO: pacug
hvala lučka 25.a pa zdaj si noseča že al še ne.Ker jaz sem si zadala da bom v marcu že ker vem da bom.Imam tak občutek.Vsem ki ste pravkar ustale ena
za dobro jutro.grem nazaj počivat
Jaz žal še nisem noseča. Imam pa drugače sindrom PCO, kar pomeni še hormonske in metabolne motnje (kar pomeni, da mi preveč deluje moški hormon, ki daje napačno informacijo foliklom, ki rastejo, da tako počijo še predno so zreli ali pa sploh ne in se prilepijo na ovarije. Metabolna motnja pa pomeni, da sezelo redim, presnova ne deluje pravilno in je edina rešitev za to montinjakova dieta), poleg tega pa so tu še problem mozolji in poraščenost - jupi, res same dobre stvari

Ampak midva ne obupujeva in sva prepričala, da nekako nama bo že uspelo. Imam pa zelo neredne cikluse, ki so bili pred M na 37-49 dni, po laparo pa so bili dolgi: 27,27, 322, sedaj pa bo gotovo 35, s tem, da sem imela pri zadnjem ciklusuže 10 dni pred

vsak dan rjave izcedke.
Upam, da nisem kakšne zamorila in se ve ne ubadate s tem in se nam bo vsem ta mesec ali pa takoj naslednejega na testih pokazalo

.