mala pikica
upam,da je že vse ok.
martinca,tudi zate
.
mml,a tako.Jaz zelo različno spravljam Klemena v posteljo,vse je odvisno od hranjenja seveda.Včasih se naje npr.ob 20h,potem ga umijem ali skopam,pa če ga že jemlje,ga kar odnesem spančkat,včasih pa gre šele ob 23h
.
alfabeta,seveda pogrešamo vsako od nas,če se ne javi nekaj časa.Držim pesti za sinka,da se vse4 porihta glede njegovega zdravja.
...pa še objemček...Ja glede podpisa spodaj...v večini imamo narejene trakce,ko daš miško (puščico od miške) na ime,npr.pri meni daš na nana35 in vidiš,koliko je Klemen star.Evo,vidim da ti je že mml odgovorila podobno kot jaz,ker odgovarjam sproti in sproti berem,pa se kaj ponovim za kom.
limma,kmalu pride čas tudi zate,da si boš nohtke lakirala in frizurco delala. Ne bo vedno tako,pa ti zato pošiljam objemček
in upam,da kmalu uredita to spanje in hranjenje.Saj bo...Res pa je da Klemen zelo rad spančka in spi vsako noč že od vsega začetka,le toliko se zbudi,da se nahraniva in spet spi.Ponoči je v svoji posteljici,proti jutru pride k mamici ajčkat,čez dan pa je povsod po malem.Priden je,pa ne po mami,mama se je drla
in cmerila vse noči...ati je bil pridkan, ko je spančkal,ga je njegova mama hodila preverjat če še diha,tako je bil priden...in jaz sebe najdem v tem,tudi jaz preverjam Klemena.Ko pa je buden pa res rabi vedno neko animacijo,da se smeje, da ga jemljem k sebi,odlagam,...Ah ja,saj zato imamo otročke in porodniške, da nam ni dolg čas.
Ja,glede baby-vaca pa sem bila res v dvomih,pa sem vesela da sem ga naročila in zdaj pridno pumpamo.Klemen me sicer debelo gleda,kaj počnem,ampak nama gre.
Seveda je fino,če si malček otročji,meni je kar dobro tako,se lažje prilagajam vsem situacijam
.
Intruder,hvala za razlago.Torej je moj Klemen velikokrat v fazi REM in se kmalu iz nje prebudi in že gleda kot sovica ponoči!Zdaj je pa v oni drugi fazi,ker ga ati zunaj vozička.
Takrat je vedno v tisti "boljši" fazi.
Klaja,Klemen je tudi kar siten danes,ko je tako vreme,ne pa preveč,se danes na veliko pogovarja,največ doslej.Cel dan že klepeta,če ravno ne spi.
pošljem...