IZVIRNO SPOROČILO: limma
Sunny - mi smo pa tam nekje (kjer se začne vrsta na fotki) začeli čakat, ampak se splača
A misliš, da sem samo za foro to slikala?

Medve sva tudi čakali ko blesavi. Začeli sva pa še malo bolj nazaj, ker sem se šele potem domislila, da bi lahko slikala. Za nama je bilo pa še ful folka. Se pa definitivno splača.
IZVIRNO SPOROČILO: limma
Za St. Patrik's Day je pa moralo biti zabavno!
Je blo zakon. Glavna povorka, ki je bila 17.03. je bila fenomenalna. Je bilo res fajn. Se pa finančno glih ni splačalo, ampak je imela prijateljica samo takrat čas, pa sva kar opalile in nama ni bilo nič žal.
Z Nejo sva že bili na sprehodu, zdaj pri mamici čakava kosilo, potem pa bova naredili še eno rundo v vozičku.
klepetka
za Lanine kolke.
mala pikica
zate in

za Gašperjev kolke. Gel za UZ je pravi hudič. Naša Neja je tudi prvič tako tulila, kot da jo iz kože dajemo.
Lea in
Tea vse najboljše.
karmyka ful lušno sobico imata tvoji pupiki. Si ju kar predstavljam kakšen direndaj bosta počeli, ko bosta malo večji.

Boš morala posteljci bolj narazen dat, če ne bosta kar skakali ena k drugi. Joj, kako bo lušno...njima.
klaja ti kar zahtevaj svoje, ker če ne se ti bo zmešalo. Meni je z mojo Nejko ful lepo, vendar včasih tudi jaz rabim frej. Tudi 1 ura je veliko in si jo boš morala kar izborit. Stojimo za tabo, ti pa kar v boj.
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Saj res v KR v Mullerju so imeli danes plenice Pampers rumene 2 za 9.45, če se ne motim.
Kaj mi pomaga, če so nam pa premajhne.
urssyy tvoja piška ima pa res manekenske mere.
Meni se zdi, da v Nm za rota virus dobiš še pikico. Bomo videli 17.4., ko imamo pregled in prvo cepljenje, potem bomo pa še to uredili, smo se že naročili.
Alfabeta velik

za tvojega fanta, da se čimprej pozdravi.
Nalin RR še meni pošlji ZS bom našla kaj zate.