urssyy,kot praviš ti,Klemen poje ravno toliko kot tvoja Vivien,največkrat poje 90 ml,ponoči pa obvezno 120ml,podnevi se hraniva na 3 ure najpogosteje,tu in tam pa na 4 ure.Ponoči pa na 5 ali 6 ur.Vidiš,podobno kot pri tebi.Mi je tako kar prav,da ne bi bil preveč debelušen,ker je že kar močen,saj se je prejšnji mesec zredil skoraj 1,5 kg,malo manj.
Kar se tiče kakanja,Klemen redno kaka,dajem mu Aptamil immunofortis in nisva nikoli menjavala hrane.Gre 3x na dan,včasih 2x.Zgodilo se je le 1x da ni šel ves dan kakat in priznam,da sem počela vse mogoče da bi šel,tudi s toplometrom sem mu pomagala,a ni zaleglo,zvečer je potem kakal sam.Za prebavo mu dajem Čaj za prebavo od Hippa,zdi se mi da več kaka po njem.
Glede termometra-ne vem,če ji prepogosto pomagaš z njim po moje že ne more biti najboljše,poskusi s čajem in boš videla.Ali se fejst muči,če ne gre kakat?Si omenila to pediatru?Kaj ti je svetoval?Mu poveš,kako Vivien pomagaš,da kaka?S čim pa jo hraniš?Si razmišljala o zamenjavi hrane?
Med hranjenjem Klemen ponavadi krčev nima,se umiri ko je.Sicer so krči bolj redki-hvala bogu,prej pa je bila katastrofa.Na flaški imam že nekaj časa cucelj št 2,od Aventa.Ne vem kdaj točno si rodila in ne vem koliko je tvoja pupa stara.Teče bolje in zdi se mi da ne steče toliko mimo.
Triš,ja v torek torej začneva skupaj z dieto,le da jaz žal Orbitreka nimam
. Zdaj ni več praznikov,ko bi se nažirali,torej danes še jem,jutri pa post.Tudi od mojega dragega bi ostala samo kost in koža,če bi hujšal z mano,no ne vem,kaj bi ostalo,ker je že zdaj le kost in koža???Ampak resno.
katee,danes smo se tudi mi že 2x preoblačili,prvič je bil polulan skozi zjutraj.čeprav sem ga ponoči previla,kot to zmeraj počnem,po hranjenju pa je imel spet vse skozi,tokrat tudi drekeca,pa še kupčka sva morala podirat in sem mu dala plenico preko ritke,ker je imel čokoladno vse ven skozi hlače (bile so sv.modre in se je super videlo)da nisem držala z roko preko tega.Posračkan pa do hrbta in po njegovem malem premoženju...
Lep,zasnežen dan vsem-pri nas je sneg,bolje rečeno žlufarica,ne grem nikamor.Papa.