katee,dobra si,jaz garderobe nočem zase nič kupovati,dokler ne bodo kg na mestu in to bo,ko spravim dol vsaj 8 kg.
mala pikica,nisva nič radia poslušala,pa nisva vedela,da je taka gneča,pa še na Teznu sva doma,tam kjer gre ves promet skozi,ko gredo tujci na morje,pa zdomci med prazniki domov in nazaj...ja,bi lahko šla okoli,ampak ko sva zapeljala na Ptujsko c.,ni bilo več rešitve,sva mislila,da je samo en del gneča,pa sva videla celo rižo šele ko sva se vključila na hitro cesto.Drugič bova bolj pozorna in ko bova imela namen it v A,bova poslušala radio
.
Velja,pozanimaj se,pa se bom tudi jaz-glede telovadbe in sporoči.
Tudi jaz mislim,da bi dala Klemna spančkat v svojo sobo ko bo star 6 mesecev,pa mislim,da mi srce ne bo dovolilo,pri 1.letu pa zagotovo.Bomo videli,zdaj pa še ne,ker ga imam rada pri sebi,da ga pogledam,pobožam kar iz postelje,ga vzamem k sebi...
Martinca
da je Patrik lepo pridno jedel.
Nalin,poslala sem ti priporočeno prejšnji teden kak dan pred prazniki!Če ne boš dobila,bom na pošti vprašala,ker imam ta list,da sem poslala priporočeno.
Škatlica je pa bila od grelca za stekleničke,seveda zavita,tako da ni bila majhna in ne velika.
Anchikaa,saj bi ti pediatrinja recepte vseeno napisala,tudi če je ne vprašaš oz.če ne rečeš.To ti pripada,pa če ne bi nič dajala AM,hrano dobiš.Meni recepte napiše brez da me kaj vpraša in če bi mi slučajno zmanjkalo,lahko grem še po kak recept k moji Pediatrinji.