IZVIRNO SPOROČILO: limma
Čakam, da se Neža zbudi, da še enkrat je.. in upam na čim daljše spanje
čeprav imam občutek, da ona že spi za noč in bo druga runda bolj kratka
Tako sem tudi jaz čakala,potem pa sem ugotovila,da če Klemen je od 19h,20h ali 22h je vseena figa,vedno spi enako,do pol 3 ali 3h.Poskusi jo dati v posteljo po tistem zadnjem "normalnem"obroku,to pomeni, ob sprejemljivi uri in boš videla če bo isto.En dan boš pač potrpela,mogoče pa se vama posreči!
Ali ima Neža nad posteljico vrtiljak?Ali se ne zamoti z njim,ko jo daš spančkat? Klemen se zamoti s tem in od začetka od navdušenja sploh ni mogel zaspati,zdaj pa že zaspi,ne uspavam ga na rokah ampak kar v posteljici.
Ali ji daješ kakšne kapljice proti krčem??
Lunca,ta tvoj Luka je pa res priden,ko tako lepo pančka vso noč.Upam,da nas kmalu tudi doleti enaka usoda.
Obrigit,Špelci želim da čimprej mine ta pruh.Pa upam,da to ne boli?!
klaja,pridna,pridna,pridi še k meni malo pokuhat.
No vidiš,tudi vi iz Pesnice imate probleme z zastoji.Pa verjetno malo večkrat kot mi iz "mesta".
Jaz kuham danes za vse, obnavljamo fasado na hiši in kuham še za tasta in taščo.Seveda po svoji volji,nekako se počutim nekoristna,zato lahko vsaj to naredim,čeprav po pravici povedano,mi ravno najbolj ni,a kuhat tako in tako morem,pol pa pa č malo več.Klemen pa zunaj pančka na zraku,sit in previt.
klepetka
,za cm od Lane,res je velika punca,upam,da potem ne bo večja od Klemna,ker je malo nerodno,če je nevesta večja od ženina!

Glede Urške Bačovnik-Jaz sploh ne vem kaj vidi na tem Janšeku,ker je meni "nikšni" mogoče pa je dober po srcu??!!
Martinca,no,si se vsaj ti prva spomnila na mojega srčka,da ima 3.mesece!Hvala, hvala.

IN Patrik-lepo da tako pridno papaš!!
Olivia Maria-vse naj...
dašabina,mi tudi ne bomo cepili.
sani,se že veslim novih cot!!Nekje čez 4 mesece,

.Upam.Pa en

zate in tvojo pupo.Hvala za čestitke!!
No,seveda,hvala vsem za čestitke,Klemen se tudi zahvaljuje.
Spet bom imela cel spis,ker ste velikoooo klepetale!
< Sporočilo je popravil nana35 -- 27.3.2008 13:03:19 >