Dan.
Naša Nejka spi na kavču in sem si vzela malo časa za RR. Ponoči je bilo kar ok. Je včeraj zaspala že ob 21.00 in se je zbudila ob 3.15. Se mi je ful drla, ko sem jo hotla nahranit in sem zbudila
naj jo on nahrani. Potem jo je do 4.30 še nosil, ker ni hotla zaspat.
Jedli sva še ob 7.00 in šli spat do 9.00. Danes sem bila ful zmatrana in sem komaj držala odprte oči ob 7.00. Do zdaj se mi to še ni zgodilo.
Pri nas tudi dežuje, ampak mi ni preveč hudo, ker je napovedan prelep vikend in ga bova maximalno izkoristili.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Je bil danes zame psihično naporen dan in komaj že čakam, da grem spat.
Smo bili cepleni in sem jaz bolj jokala kot moja pupa. Joj še zdej mi je hudo. Vem boste rekle kaj naklada ampak boste same videle sploh tiste, ki imate prvega otroka. Mene je kar srce bolelo, ko je moja pupa jokala...
Jaz mislim, da bo pri meni enako. Sem itak že v P za vsako figo, ki se je njej dogajala jokala. Pa ne, da bi mi bilo tako grozno hudo, ampak so mi solze kar same tekle. Še dobro, da bo šel

z nama.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- da o tvoji Neji sploh ne govorim. pravi cuker. Ko boš kaj hodla v Lj se pa le oglasi, da se dobimo na kakšni kavici...
Definitvino sporočim, ko bova kaj prišli v Lj. Mislim, da kakšen mesec še ne, mogoče nekje po prvomajskih praznikih. Že komaj čakam, da vidim še kakšnega malega januarčka.
Manja za že prave mere. Skoraj nič več ne zaostaja, glede na to kako je bila mini, ko se je rodila.
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
suny morning ,boga Neja ,ko jo matra ta kislina
Se mi zdi, da ji Antiflat kapljice ful pomagajo. Sem ji jih nehala dajat, ker nismo imeli nobenih krčkov in zdaj ugotavljam, da smo imeli včeraj veliko manj, skoraj nič, problemov s kislino, pa samo kapljice sem ji dala. Upam, da je to to.
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
A se samo men izdi ,da so Neji ful zrasl ilaski?Sem jo imela v spominu bolj redkolasato.prava mala damica je
A se ti zdi?! Pri rojstvu je imela bujno frizuro, ki ji je že skoraj v celoti odpadla in ji že rastejo pravi laski. Se mi zdi, da je zdaj bolj plešasta.
martinca držimo pesti, da bo UZ 1A in, da vama je steklo papanje, tako da ne bo treba ostat v bolnici. Neja Patriku pošilja
nussyy mi smo že celo večnost na št. 3. Imamo pa bolj zalita stegenca in jo že te tiščijo.
TRIŠ ne vem zakaj ne bi bile mere prave. Saj so čisto prave za 2m.
limma mi zdaj uporabljamo samo Sudocrem, ne glede na to ali je ritka rdeča ali ne. Sem včeraj v lekarni dobila še en testerček, ker kreme nimajo, ker do zdaj ni bilo povpraševanja. Mi jo bodo naročili, če jo bom želela.
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Žan pa je ormalno sprejel to da sem šla v bolnico, je tudi bolj spraševal kdaj Jonas pride domov, zame sploh ne.
Prav hecno, glede na to kako je včasih samo po tebi lezel in očita sploh ni hotel. Napredek za Žana.
mala pikica ti kar sama piči v Mb. Midve z Nejo se tudi kar odpraviva in šele potem poveva kje vse sva bili. Moj ima tudi zmeraj pripravljenih en kup izgovorov. Nimajo pojma kako nam je.
Blagor se vam, ki boste šle plavat. Pri nas nimamo nič takega. Smo kot bi bili od sveta odrezani. Groza.