Nalin,vidim,da ste uživali!Res je bilo vreme čudovito,malo je treba na zrak.
martinca,jutri prideva,ne skrbi,lepo da si vse oprala in zlikala,da ti ne bom zopet jaz
!!
Saj ne hecam se,da ne bo katera mislila,da je kje res.Martinca je pridna in vse to počne sama.
Martinca,ko si napisala,da bosta z Anchiko šli na en špancir,sem najprej prebrala na en špricar.
Kje so moja očala...
Pri nas še ni spomladanskega čiščenja,zadnjič sem pomila okna in tako naprej,včeraj in danes pa sem prišla do spoznanja,da bi bilo bolje,če jih ne bi še,ker so mi itak vse zasrali s tem,ko delajo fasado.
piba,jaz si pritiska ne merim,si bi ga le,če bi se slabo počutila,pa se tako nimam za kaj sekirat.Kaj bi to bilo pa res ne vem...
sOOs,ti se kar pridruži pri čvekanju,bomo vesele,pa še kaj pametnega se bomo zmenile.
sunny m.,tvoja Neja je pa že konkretno lačna.Klemen niti v sanjah še ni toliko pojedel.
mml,ja normalno,da se imaš za štajerko,kaj pa druga,saj ni pomembno kje živiš in kako dolgo,si to kar si.Potem sta z martinco blizu doma.
Ja, nocoj nam gre ena ura...
mala pikica,v C&A imajo res luškane bodyje za 2,50 evra,pa tudi ostala oblačilca so poceni in tudi lepa.In mislim,da je tudi kar kvalitetno.Jaz imam veliko bodyjev od tam še z dolgimi rokavi in so zelo kvalitetni in sem zadovoljna.O jaknici sem že pisala,sem jo iskala in tudi našla,v Zari.Kupila sem od 3-6 mesecev (tam imajo take "številke")pa še zelo lepa in praktična je.Je bež barve in se da notranja stran odpeti ven z zadrgo in nastane tanka jaknica za toplejše dni.Tej notranji pa obrneš še rokave in ima še eno jaknico iz bombaža.
Mi fasado imamo,zdaj jo le obnavljamo,pa bo še trajalo,ker je samo ne barvamo,ampak polagamo nanjo tudi stiropor,da bo bolj toplo in potem še bela fasada,potem pa še pobarvana,mislim da marelične barve.
Me pa veseli,da uživaš v vajini pravljici...
Za kavico pa kar ti povej mala pikica,jaz se bom že prilagodila.Lahko pa tudi martinca kaj predlaga,a mislim,da imaš ti kar dalje od naju v Mb.
urssyy
Eh,jaz nisem šparoven tip,zato uporabljam kar čistilne robčke,pa en kup različnih plenic,pa polno cot za dojenčka...kaj bi govorila,zato pa je moj
rojeni šparovček.Kar on prihrani jaz zapravim...saj se hecam.Kar on prihrani,pač prihrani,jaz nič...
Enkrat sem prihranila, pa sem kupila TV...
klaja,moj Klemen še nima osebne,niti potnega lista...
Nik,vse naj...za 2.meseca.
Zdaj pa grem,lahko noč,Klemen že kar nekaj časa pančka.