oj
da se še jaz malo javim .
Ste že slišale ,da je ponovem tukaj na RR mesečna naročnina za plačat.70€ je bilo rečeno.Ste že plačale?Meni se zdi kar precej,nev vem ,no
Najprej se pa v Laninem imenu najlepše zahvaljjujem za čestitke
Mi smo ok,jutri imamo posvetovalnico in verjetno dobi Lana pikico.Če le ne bo kakšen prehlad kje ,ker imam v zadnjih 14 dneh že ta tretjo nečakinjo ,ki preživlja dneve na infekcijski
.Samo upam ,da nismno še mi kaj pobrali.Se jih izogibam na daleč ,kot da smo skregani
Zdajle smo dva dni bili cel dan zunaj,ko je bil opa tako lepo vreme.
Naj še povem ,da imamo zzdaj datum za krst;in to je 27.4.
Sem opazila ,da nas ima kar nekaj od tukaj občasne težave z hranjenjem.Jaz sem to zadnjič omenila pediatrinji ,pa mi ej odvrnila ,da to pač počnejo vsi moderni otroci
.Pol se pa daj;meni nič jasno.
za naše cepljenčke,ki so pogumno prestali prve doze cepiva.
karatina ,glede dviga naklona v vozičku jaz že kar resno razmišljam da bi ,pa ne vem če ni še malo hitro.Ker se spomnim ,k osem Domna dvignila pri 4 mesecih ,da je bilo tako zgražanje tukaj okol mene ,kot da ne vem ,kakšen zločin sem naredila
ljubljana ,super slikce ;prav fletna družinca ste.Ampak s temlie info o cepljenju sem pa zdajle nekaj zmedena ratala ,ampak bo Lana vseeno cepljena.Upam da ne bo nič hujšega
lunca ,ja, meni se dogaja isto z internetom kot tebi.Zadnjih 14 dni je katastrofa ,res.
Upam ,da bo bolje,tako pri meni kot pri tebi
limma,a veš da tud men pomaga tale galexov čaj
.Čeprav mi je res zanič okus ,ga vseeno z užitkom spijem ,ker je potem res več mleka.Tisti hippov instant pa meni nič ne pomaga.Vsaj očitne spremembe v količini mleka ni.
lusa
za Dašino spanje ,le tako naprej.Uf ,par mesevec sama???dObra si.Pa boste to same tri punce doma ali boš imela še koga v hiši?Ker mene bi bilo definitivno strah.Pred 2 leti je šel mož službeno v Španijo za 5 dni ...ojej,kaj sem jaz prestajala tistih par dni.Videla in slišala sem vse možno(čeprav ni bilo nič)
.Ja ,strah je lepa reč.
mml,
za Maticeve mere in za kolke.Upam da s eManca čimprej pozdravi.
raja ,lepo da si se oglasila,sem te že pogrešila.S seljenjem je pa res veliko dela ,ja .Ampak bo pa potem bolj luštno.Pa le javi se še kaj
nana,
za Klemnove mere.
Ampak to imate pa res prave otroke .Po moje pa naša Lana nima niti 6 kil
.Bomo vidli juter.
intruider,mi imamo še nekaj ostankov plenic 2. Pa so ji ,se mi zdi ,že kar malo majhne .Sicer za čez dan so ,za ponoči pa obvezno 3.
vaney,ampak imate pa super šefa pri vas v pikapolonici.Lahko zglihate ceno za kolikor hočete
.Saj je prav.Pri nas v pikapolonici ne popustijo nič.
Aja ,jaz sem Lano danes oblekla dolg bodi ,tanka majčka ,žabe ,hlače in prehodna jaknica .Pa bombažna kapa.
sani,dobro da si me spomnila za slikat.ČIst sem pozabila.Jaz grem pa jutri Lano za osebno.Pa gled ekofeta;drug teden imam en opravek v Lj,pa se lahk odobimo na kavi ,če bo katera želela
katee,vidva s Žan Luko sta bila pa res pridna s sprehodi danes. Super
nič ,grem zdaj spat počas.
Lahko noč