IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Lusa,si možeku spakirala tudi likalnik?
Sem mu hotela ,pa mu tam ne bo pomagal nič ,ker je štrom120
Drugače smo pa mi oz.Daša nekam grozno razdražljiva že od včeraj zjutraj.Sem si najela varuško(moževo sestrično) ,da sem lahko včeraj vse pokosila.Danes mam čas malo za RR ,daša spi ,Luša se dolgočasi(mam kar malo slabo vest ,da sem na rr)potem pa gremo k mami na kosilo oz. danes kuha očim ,je mama v službi.In potem bomo ves dan se zunaj igrali in lušo učili vozit s kolesom.
mml-Manca se mi že prav smili ,koliko je revca bolana.Saj bo 1x tudi to mimo.Samo me skrbi ,akko si bo sam polikal ,ma bo pač imel dve črti na srajci in hlačah
katee-verjamame ,da je že danes pri vas doma vse po starem.Ja tud moja dav sta ločena že nekje 8let in zdaj imam super očima.
klaja-si me spomnila ,da mi ta teden tud verjetno dobimo eno leseno ograjo kakšnih 180m in potem veselo na štrihanje.Že komaj čakam ,kajti rada imam čopič v roki.Pa vesela bom ,da več ne bom rabla bit nonstop z otroki zunaj ,ker smo žal tik ob glavni cesti kjer se na mesec prevozi ok. 100000 tovornjakov.Komaj čakamo ,kdaj bo avtocesta.še to leto baje
mala pikica-obljubim ,da se bomo kmalu videle.Glede spanja pa je pri nas tud čez dan zelooo švoh.Ponoči pa še zaenkrat super.Novalac je dosti cenej v avstriji kot pri nas.Jaz sem ga v začetku tam kupovala ,ko sem še bila na novalacu.
triš-ja zdaj ste pa res ve namesto mojega.Drugače pa že v sredo ponoči pride ,potem pa 1x nekje avgusta ,septembra za par mesecev v chino
NANA-vse naj ,naj
sunny-kakšna princeska.Glede fasade pa se tud meni ta dopade.Jaz sem zadnjič videla ,da so ravno delali kombinacijo živo rdečo in belo ,ta boljše je zgledalo le kako bo ,ko bo končana
nalin-saj ni besed-čudovito
ljubljana-lepi ste