Dan.
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Jaz sem, oddala vlogo zelo kamlu po rojstvu, pa mi je rekla, da zna bit problem, ker bomo začeli šele novembra. Zgodi se namreč, da so nekateri otroci dopolnili 11 mesecev za vpis že maja in potem čakajo do septembra,da jih sprejmejo. Kar pomeni, da se septembra skupine hitro napolnijo (max. št je 12 -14 otrok)... Še posebno sedaj, ko se vrtec za drugega otroka (če vrtec obiskuje tudi starejši otrok) ne palča.
Ljubljana a to je velikost skupine v jaslih? Ker skupina od Pine ima 19 otrok, lahko pa bi jih bilo 21.
Punce jaz zvečer nimam energije več gor viset, pa mal se morava tudi z mojim še kaj videt. pridem večkrat zjutraj do računalnika, popoldne pa ni časa, ker me Pina okupira, Mimogrede, je spet zbolela in danes ostala doma. jo ima pa zdaj tašča do 11h. sva pa midva z mojim tudi nekje na meji zdavja. malo povišana temperatura, ampak še za preživet.
Tale posnetek je pa kombinacija gimnastike , baleta in bodybuildinga.

sta pa gumice.
He he Klepetka, meni ima že Hippov čaj zanič okus, kakšen mora bit potem šele ta.
Benika čim prej se vsi pozdravite.
Mi hodimo spat ponavadi okrog 23h, če pa mali ni zaspan pa nekje ob polnoči do 1h. Danes je bil že tak primer. je pa potem spal skoraj do 7h.