Mi smo spet bili malo v nakupovanju. Tako je fajn, ko lahko gremo malo od hiše med ljudi
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
mala pikica new baby 3 obstajajo, samo so activ fit boljše. Kar se Pampers tiče, pa sem nemške oz. angleške že dobila tudi v Mercatorju oz. Sparu, samo morate res gledat kaj piše na paketih. Aja so bile pa to activ fit vijoličaste.
Jaz sem že tudi večkrat gledala, in active fit najdem povsod nemške, new baby pa nikjer No, bomo mi naslednjič tudi kupili active fit 3.
Kakšna pa je razlika med active fit in active baby? Že prav komliciram s temi pamperskami... Če pa je toliko tega, pa sploh ne vem, v čem je razlika.
suzana lepo, da si se oglasila
nana super, da so kolki v redu. Jaz pa Gašperja še vedno v eno povijam, čeprav so mi rekli, da bi bilo dovolj samo ponoči. Nekako ga je več skupaj, če pa je brez teh pleničk, pa so ga same hlačke
katee bi rekla, da ti šamponi zelo ralično pomagajo. Pa saj je z vsem tako. Nama je res fajn pomagal. Upam, da vam bo vsaj nov šampon pomagal.
kavica... mi smo drugi teden zelo zasedeni, vsaj prve tri dni. V ponedeljek ima Gašper posvetovalnico, v torek jaz ginekologa, v sredo pa še osebno zdravnico. Groza, kot kakšni najhujši bolniki. V galvnem... če vam odgovarja po sredi, potem super, drugače pa... Pa jaz bi bila za to, da bi se dobile, ko bo lepo vreme, potem še lahko gremo po kavici malo čez mesto. Razen, če se bomo dobile v Europarku.
Nalin upam, da bo noč karseda mirna