IZVIRNO SPOROČILO: katee
Ljubljančanke, a se dobimo na kavi tudi če bo dež? Ker napoved ni nič kaj lepa. Če bo dež, bi jaz kavico prestavila na naslednji teden. Kaj mislite?
Meni je vseeno, lahko se dobimo tudi, če bo dež, če pa vam bolj ustreza lepo vreme, se pa zmenimo rajši za naslednji teden
karatina držim pesti, da ti ščitnica neha divjati in bo tvoje počutje boljše in boš lahko še naprej dojila
alfabeta vse najboljše tvojima moškima
klepetka tudi Domnu želim vse najboljše

, čas pa res hitro teče, meni se včasih zdi, da sem še čisto pred kratkim nosila Manco v naročju, sedaj je pa že cela "velika" punca
lusa pri nas je bila tudi bolj čudna noč...Matic je celo noč nekaj prhal in se napenjal, nič mu ni pasalo in tudi trenutno med spanjem spušča prav čudne zvoke
nana pri nas je bil Matic tudi danes zjutraj posračkan do srede hrbta, še dobro, da imam bodije na preklop, da ni bilo treba zadeve vlečt čez glavo
zasanjana čas pa res hitro teče, da si ti že nazaj v službi, koliko ur dnevno pa delaš? A lahko Marc Julien vseeno dojiš ali sta ukinila dojenje in šla na adaptirano mleko? Jaz si kar ne predstavljam, kako bi uskladila službo, dojenje,...
limma upam, da boš pogruntala kaj popoldan "muči" Nežo, da se hoče tako pogosto dojiti, po mojem ne gre za to, da bi ti manjkalo mleka, mogoče jo črviči in ji paše sesati...a si poskusila z dudo? Včasih pomaga (čeprav sem jaz načeloma proti dudam

)
oborigit nikar ne skrbi zaradi pregleda pri P, boš videla, da bo vse OK

. Vračam pozdrave nazaj v Afganistan

in držim pesti, da ne bodo spet podaljšali bivanja tvojemu

, zdaj je pa res počasi čas, da spozna svojo princesko tudi v živo
Nalin in Jonas upam, da je stanje mirno in bo šlo v naslednjih dneh počasi ampak vztrajno na boljše

. Od prijateljice hčerka je lani pristala na respiratorju, ko je bila stara 7 dni zaradi okužbe z RSV, po približno 10 dneh, si je sama odstranila dihalno cevko in danes je čisto OK, malo sicer zaostaja pri teži, drugače pa nima nobenih težav z dihanjem, čeprav so jih tudi opozarjali, da bo verjetno astmatik. Vem pa da je to drugače, ker gre pri Jonasu za adenovirus, ki je bolj zahrbten in povzroča drugačne okvare na pljučih kot RSV
piškamiška in Matic držim pesti, da bo Matic dobro prestal operacijo
in bo po tem lahko kamlu šel lahko domov delat družbo bratcu Za danes se je napovedala moja mama, ki bo najprej "zabavala" Matica, po tem bo šla pa z Manco v živalski vrt, tako da bo popoldan danes malo bolj miren. Sicer me pa tako ali tako čaka kup nezlikanega perila, tako da bo akcija