IZVIRNO SPOROČILO: karatina
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
karatina-midve sve pa čisto na istem s ščitnico.Koliko pa imaš vrednost TSH-ja.Jaz imam 0,09 in moram samo dozo eytiroxa zmanjšat iz 100micro na 75 micro.Upam ,da nama uspe.
H komu pa hodiš za ščitnico. Jaz sem pri dr. Vebletu na Lauričevi v Mb.
Imaš ti tudi takšne valonege
? Mene bo moj
počasi nekam poslal, ker sem v trenutku tako sitna in slabe volje, da se mi vsi raje kar umaknejo. Si pa enostavno ne morem pomagat, ko imam ˝napad˝
.
Ja jaz sem na istem s to mojo ljubo ščitnico.Jaz pa sem šla prvič v lj k Bedernjakovi ,ker sem ajšo imela ves čas tam.Zdaj pa mi samo moja osebna zdravnica korigira to zdravljenje in nam kar gre.Če pa bo kakšno hudo poslabšanje pa izlet v lj

.K Vebletu pa hodi moja mama.
zofija-jaz samo pri svoji osebni opravim pregled.Zdaj moram prit spet čez 2meseca ,bove prekontrolirale tsh.
klepetka-

za slikco in dve lepotički.
katee-

za RD
mml-mnjami kakšne lušte si mi nardila.Zadnje čase mi tako sladko prija..
mala pikica-kaj za jutri ne velja?Jaz pa sem se že veselila.Pa drugič.
nussy-lepo ,da si se končno oglasila ,smo bile že v skrbeh zate.
Tako ,pa sem tudi jaz od ginekologa.Vse je ok.Teža še je samo +1.Zaščite mi ni ravno priporočal ,ker imam slabše jetrne teste ,mirene in ostalo ,pa si nočem vstavljat.Tako ,da bomo šli na pazi varianto.
Mi smo pa skoraj vsako noč zasračkani do vratu.Mi že gre fino na

.Pa je lahko plenička nemška ,avstrijska ,poljska figo mar je dašini riti.Drugače pa sta danes obe spale super.Da bi vsako noč bilo tako.Zdaj pa greve na sprehod.