IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
sunny-lepo ,da si že želita drugega ,ampak malo še počakaj ,ko bodo šli zobki ven in bo prava veselica ,pa ko se bo plazil,shodil...Joj ko pomislim na te zobke in hojo ,meni je bilo najhuje od 10 do 18meseca.Pol pa že gre.
Naslednji

, če bo, je planiran tako, da bi Neja bila stara nekje med 16-18 mesecev. Prej sploh ne razmišljava.
Sva bili pa v torek sami doma in sem jo dala spat že pred 21.00. Sem bila prepričana, da ne bo dolgo zneslo, pa je kar spala do 0.15.

Potem sva jedli še ob 5.00 in spali do 9.00.
Včeraj jo je nekaj morilo dopoldne in je imela vaje

. Ponoči je bilo spet kar ok. Hrana ob 2.00 in ob 6.00. Se ji potem ni več spalo in sva bili do 8.00 pokonci, potem sva pa združno drnjohalo na kavču do 10.30.

Se mi zdi, da sem se končno naspala. Je moj

predlagal, da bi čez vikend jaz en dan spala v dnevni in bi on poskrbel za Nejo, da se jaz enkrat prespim celo noč v kosu. Ma je na trenutke kar preveč dober.
obrigit sigurno že odštevaš ure do prihoda vašega očita. Le glej, da nam ne boš ti poročala o kakšni ponovni

, ker to bo akcije

, no kolikor vama bo Neža dopuščala.
Nalin RR sem prav vesela, da je vse za vami in da ste vsi doma. Jonasu se pa sploh ne pozna, da bi imel kakšne probleme, je tak veseljak na slikicah.

za mini rojstne dneve:
Aljaž, Aleksej Marcel, Izabela in naša
Neja. Je koga čez noč zametalo? Komaj čakam na sonček in lepše dni, se mi bo voziček ta čas pokvaril.