IZVIRNO SPOROČILO: katee
Grem se zvijat pred TV in upam, da bodo bolečine čimprej minile.
Upam,da so bolečine minile ali pa da bodo vsaj kmalu!Mene ni tako bolelo v maternici.
Zanima me ali
vam je trebuh že v celoti izginil ali kako?Jaz ga še malo imam,pa me zanima,predvsem bi
Katee to vedela,če lahko telovadim ali je treba še počakati 2 meseca oz.1 in pol,da se maternica skrči do konca!
septembrka,kako ti zavidam,to da polno dojiš in da še zraven vse ješ!Da si tako pogumna.Jaz dodajam k dojenju pa si še ne upam vsega jest.Res bi bilo prav,da bi počasi začela z normalno prehrano,razen seveda nekaterih stvari,ki si jih omenila.Vedno nekaj omahujem,ko je kosilo na mizi.
Ali ješ tudi pomfri in ocvrto hrano? Ali katera je ocvrto hrano??Jaz obožujem ocvrto meso,pa ocvrte ribe,vem,da ni zdravo,ampak jedla ga že nisem od pamtiveka in si želim pojesti kakšno bedrco...pa si seveda ne upam.Kaj menite ve?
Midva sva se včeraj tudi skopala,predvsem zaradi tega,ker ga tako napenja,da mu je bilo toplo,ker ne more prdati.Res ne vem kaj naj s temi prdeci naredim.Mogoče jaz delam pri sebi kaj narobe?Kaj takega jem ali kaj,da ga tišči?Nimam pojma,sploh mu ne upam dati mojega mleka,ker si mislim,da jaz počnem kaj narobe.Revčka tako tišči na prdanje,no,potem nekako spraviva ven stelovadbo in velikimi mukami, a gre počasi,rada bi da se ne bi zbujal,ker ga napenja proti jutru.Pa še zdi se mi,da morda zato,ker vso noč miruje,ker čez dan ni sile.
klepetka,vidiš kaki lepi

bodo,ko se najina dva vzameta!Arijska rasa,

.
karmyka,občudujem te,res zmoreš.Kar srce se mi para ko gledam te slike iz intenzivne,uboge punčke in uboga vidva z možekom,kaj sta prestajala.Šele zdaj vidim,kako je moglo biti hudo...

Važno pa je da zdaj rasteta dve zdravi punci in da je najhujšega konec.
klaja,da ne boš mislila,občudujem tudi tebe in tvojo moč,kako ti uspeva,pa tudi
Nalin in seveda
piško miško.Vse ste prave močne mamice!
Počasi razmišljam o
baby vac-u!Za vsak slučaj,kje ga naročim?? Zdaj pa upam,da mi kje ne zbriše.