Punce jaz žal nisem nič prispevala. Mi smo danes kupili novi avto (dobimo ga drug teden) in bom zdaj morala malo pazit, da ne bom preveč zapravljala.
Ker se bliža 8.marec me pa še nismo dorekle glede kraja srečanja in
ure vas prosim če poveste svoje predloge. do sedaj je
predlog samo Kavala club na Brodu.
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6
duška kako pa je od sodelavca malček
Ni več intubiran in sam diha. Tudi mamino mleko je dobro sprejel in normalno odvaja blato in vodo, tudi gleda že okrog sebe. Mu pa telo še zmeraj ne tvori trombocitov. In če so notranji organi še kaj okvarjeni se bo pokazalo sčasoma. Zredil pa se je iz 1.800g na 2.200g.
Mislim, da mu dobro kaže. Ampak mama in ati ga še zmeraj nista imela v rokah.
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Punce jaz žal nisem nič prispevala. Mi smo danes kupili novi avto (dobimo ga drug teden) in bom zdaj morala malo pazit, da ne bom preveč zapravljala.
ne sekiraj se!
od tebe in lumpe6 je popolnoma raumljivo-saj imata po več otrok in mislim, da si lahko vse predstavljamo, kaki strošek je šele to
ve skrbite za dviganje natalitete v slo

za nov avto
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
lemavrica, meni je vseeno za lokacijo, Kaval je super
Lemavrica, tudi meni je vseeno za lokacijo.
Duska, frajerka, kar nov avto

Saj se hecam. Ta špas kar dosti stane. Katerega ste pa kupili, če ni skrivnost? Za tri potrebuješ kar velikega.
Sandra, za seznamček javljam nove mere: 70cm in 9,5kg. Zdaj imamo "požegnano" gosto hrano. Lahko dodajam olivno olje in sladko smetano in pod mus je treba uvesti en gosti obrok. No, za ta del pa nsiem prepričana, da bo kmalu

Bila je tudi tretjič cepljena. Uapm, da ne bo reakcije.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!