Jutro!
Vidim, da ste odkrile slikico naše princeske
, saj nisem nič omenjala. Kmalu bomo tako imele polletno srečanje ( upam), pa se bodo sami malecki zmenili, kdo bo od koga
. Sicer imam pa jaz tudi nekaj vaših malih nagledanih zanjo, ampak ji ne bom nobenega vsiljevala. Naj se sama odloči. HA HA
Sem fer mama, a ne???
PETEK že komaj čakam ženski čvek, pa tortice tudi. Bomo lahko kar dve zmazale, če so po polovični ceni
.
Lemavrica, joj, osa
. Le od kod se je vzela. Je bila zgleda zelo neučakana, pa se je kar nad tako izživela.Upam, da ne boli več.
Zoja že 5 dni ni kakala. Zdaj je nekaj časa kakala vsak 4. dan, danes je pa rekord. Sem kupila slivov frutek, ampak kaj, ko noče ust odpret, ena žlička pa verjetno ni dovolj za učinek...
Nefretiti, jaz sem komaj hodila v ponedeljek, ampak ne od aerobike, pač pa od teka. V nedeljo sem se spravila tečt,potem pa sem se komaj premikala. Ah, prvič po dolgem času.. Nisem tako pridna kot Uska.. Zdaj pa spet mraz in slabo vreme, pa spet ne bo nič s tekom
. Vsaj imam izgovor
.
Duska, spet lušte delaš
.
Uska, žal ti ne znam pomagat glede košare, ker gredo pri moji vsi deli iz blaga dol in se lahko operejo v pralnem stroju.Upam, da ti bo uspelo.
Škorpion, vi pa že 4. zobek
. Zoja se še vedno slini kot polžek, o zobu pa ne duha ne sluha..
JOJJJJJJ, ZOJA KLIČE!!! Se je razjezila, ker sem jo pustila v postlici...