IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Še nekaj glede podražitev ki so zadnje čase tako aktualne, sva z možem zadnjič našla račun iz trgovine iz lanskega marca in naju je kar zvilo koliko več sva domov prinesla za 30€ kot recimo zadnje par mesecev. Mene je kar straslo ko sem vidla kako malo zdaj dobim za 30€. Človek bi se kar zjokal.
včeraj smo šli iz sprehoda še na hitrco v merkator, kjer smo nakupili res hitro samo une potrebne strvari...in na blagajni reče moj:"ma to bo prišlo 30€" js: " ja, kr misli si...to bo 60€..." on: "kaj govoriš...sej nimamo tok stvari!"....in reče blagajničarka:"61,13€"
sem pa bla blizu
slikice glih zato sem js vse njegove albume zaklenila!!!!!!!!!!!!! groza!!!!! še RR ni več to, kar je bil!!!! babe bi se samo kregale
ni čudno, da nam pol mineva zapravljat ćas za to, če pa se najdejo take pametne....in še da grozijo
punca je samo ponosna mamica, če pa je dala slikice gor je sebi škodo naredila,,,
eh...grem!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦