IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček
Torej sem predvidevala da je pripravljen na nove okuse, čeprav sem bila tukaj kregana kaj se grem.
ne, ga.srček, nisi bila kregana!

js sem zadnjič sam normalno vprašala, če ni še malo prezgodaj za dobre 3 mesece starega dojenčka...meni je čisto vseeno, kdaj bo Žan jedel GH, mene zanima zaradi Eneja in ne zaradi drugih, NI MOJA STVAR, KDAJ BO KERI

KAJ JEDEL

da ne bo zaj kakega nesporazuma in bom pol js kej kriva!
sem pa se pol malo pozanimala tudi tuki med našimi in baje je malo prezgodaj,vprašala pa sem zato da se ne bom js počutila nesposobno, ker toliko govorim da bom začela šele pri 6 m (samo to me je zanimalo-in še 1x povem, da to ni moja stvar, mene zanima samo MOJ ENEJ!)no, pa brez zamere, sam vem da je name letelo
IZVIRNO SPOROČILO: misska
hehe po skoraj petih mesecih, jaz pa s črpalko...
js si skoraj vsako jutro črpam mleko, ker če ne mi prsi raznese...pa je tudi že 5m mimo
morala si bom črpat tudi, ko bom začela dodajat, da bom mešala
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
sandra ni nujno, da se bo Enej začel zbujat ko bo mleka premalo...mislim, da ga sploh kar tako, če ne dodajaš, ne more zmanjkat....ali pač?
ne js upam da mi ne bo mleko usahnilo
mislila sem, da če ga ne bo več dovolj nasitlo samo mleko-takrat bom začela z GH (če ne pa v vsakem primeru okrog 6.m)
zaj pa je pri nas na sporedu kopanje, masaža, cartanje, dojenje in SPAT!!!! to velja za Eneja seveda, čeprav bi tut js eno masažo....hmmmm se bom dragemu priporočala
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦