ni se mi dalo
mi smo ga kupli prek otroške spletne trgovine soncek.si
cena pa:
v akciji :179.90€ ,
redna cena 235€
je pa super stolček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi smo zadovoljni1 pa ful lepo je obložen na hrbtu-ima tako rebrasto blazinico
klara (helena)
za prespano noč tudi prez cepiva
mi imamo danes res super vreme in smo si privoščili en dolg sprehod v troje
sem šla še v DM po plenice in kupila pampers active fit št 4 in se mi zdijo super (zaj sm ugotovila, da se mi zdi, da mu je trojka kar premala) so pa še lepše kot št. 3

, še bolj so pisane (bolj temno vijola)
škorpion tvoj post pa me je nasmejal (počla guma)

revica
nana27 ma ti si tako super!!! kako bi me brez tebe! na vsako vprašanje imaš dober odgovor in skoraj za vsako stvar najdeš kak dober link
nefretiti vem, da imaš probleme z plenicami

kere pa uporabljaš? ti svetujem, da probaš plenice št. 4, ker so zadaj visoko po hrbtu in tako ne bo zlezlo ven (če boš lepo odvihala in naštimala pleničko) no kupi št 4 (če ne bo vredu, jih boš prej kot slej porabila, ko bo treba na št. 4)
starši moj oče je super-nikoli se v nobeno stvar ne vtikuje

, Eneja pa naravnost obožuje
starši od dragega so tut vredu, edino mal preveč bi ga mama po rokah vlačila (pa saj razumem, saj ga 1-2x na mesec vidi, ker živijo na štajerskem) me pa imata oba rada in se ful lepo razumemo
js upam, da enej še ne dobi tako hitro zobke, ker mi že 2 dni med hranjenjem stiska bradavico z dlesnimi in že to boli ko
upam, da nisem kej pozabila...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦