Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

, saj veš kaj sem hotela reči.
.
. Najprej 240ml rižolina in ker še kar ni zaspal in ni bila dobra ne duda in ne čaj sem mu hotela dat še malo mleka ki sem ga za ponoči pripravila in je popil celih 160ml in zaspal. In naslednjič spet 200ml čez 5 ur. Ne vem ali ima kak poskok v rasti, ker kam je vse to spravil mi še ni znal povedat
4 ure zunaj na sprehodu. Ma je pasalo. Torej, če ti ni prezgodaj, lahko začneva kar ta teden. Moj mož pride jutri končno s službene poti in bom imela spet malo zase časa. A začneva jutri? Aja pa še to, jaz se ponavadi javljam na RR zvečer.
Sem jo tehtala 2 dni nazaj in je mela 6200g. 300g manj kot pred tremi tedni. Bova uvedli 1 obrok ravno do 1 leta, če bo šlo tako......
, ne vem, kaj ji je bilo danes zjutraj, se je ob 6 tako pogovarjala v posteljici, da naju je oba zbudila, sva se ji tako smejala...samo kaj, ko je nisma nič razumela
.
Pa ravno sedaj,ko sem jaz na dieti, imajo oni željo po sladkem. Včeraj so vsi trije (Žana, Jure in
) v trgovini navalili na kekse in bombone kot, da jih še nikoli niso jedli.
. Jej vitamine in počivaj. To je sigurno prišlo za teboj zaradi stresa (prejšnji teden)
že spila. Zdajle pa še zatrkujem.
buuuuuuuu
.to pa je jedec
za obletnico. To pa ti je tvoj možek res pustil lepo sporočilce.
-sem včeraj pokurla kar600 kcal,ne 300
!