sandra
in želim vam mirno noč. Upam, da bo čimprej mimo.
sonce a zdaj ko si pa zdrava pa bi kr naprej.
. Tudi moj je že spal od 20:45. Jaz ne vem kakšne službe in tempo je to danes. Pa saj cele dneve (in noči) delajo ti naši
. No, jutri, ko se bo pa on spomnil, pa bom jaz dobila teto iz krvavca
. Ja, tako je to. Pol na konc bojo pa rekli, da bi lahko malo večkrat....
Naš
pa zdanja dva tedna sploh noče nič čaja spit. Prej ga je spit tudi po 100 ml v šusu. Zdaj pa ne vem če čez cel dan spije 30 ml. Včasih še manj. Ko vidi flaško se kar stran obrne ali pa odpre usta in proba in dvakrat povleče in potem se umakne, obrača glavo tišči usta skupaj... pa mu vedno ponujam isti čaj. Sem mu probala dat po flaški še sok od jabolčnega kompota, nesladkan, in tudi nič. Probala sem tudi po žlički, pa vse gre nazaj ven. Še smeje se mi. Me že skrbi kako bo s kakanjem.
Kolk tekočine bi morali spit naši
? Smo pa na prilagojenem mleku.
No, pa da vam javim kako je uspelo moje valentinovo včeraj. Mali se je zbudil že ob 6, popil mleko in ni hotel nazaj spat. V kitajsi restavraciji si naročim raco in me je kitajc razumel raki. Tako, da sem dobila rakce. Potem pa sva na koncu prejela za darilo flaškico vina in mi je uspelo, da mi je na stopnišču bloka padel iz rok in se je seveda razbil. Tolk fajn je dišalo. No, za nameček, pa je še moj dragi šel zgodaj spat. Tako, da ni bilo nič s porabo kalorij.
Guppy fino da si za pivce. Upam da boš frej 8.marca
Sandra želim vam mirno noč in da se odpočiješ pa da bo Enej jutri bolje.
Sonce to bi pa jest imela, tko fajn zgleda. Sam cena je mal čudna
kašice jaz dajem za enkrat samo od Novalaca prvo žitno kašico. Ja, pa mi je v lekarni tudi ponujala Novalac žitno kašico žitarice in sadje. Oboje je 4+ in objoje je brez glutena in dodanega sladkorja. Pa sem se odločila, da bom z dodatkom sadje še malo počakala. Saj se nam nikamor ne mudi. Čeprav je tudi meni znanstvena fantastika tole z uvajanjem GH.
herpes jaz sem ga po porodu imela že dvakrat, tudi mož ga je že imel enkrat in se naš malček ni nič nalezel. Je pa res, da ga nismo lubčkali. Mislim, da ni prenosljiv kar tako, razen če bi ga kar naprej lubčkala in bi ti lizal ta herpes.
sonce glede biserne kopeli nimamo izkušenj. Pa mislim, da ne more bit slabo. Ti mu kar kupi eno razvado, če si lahko privoščiš.
Itak, da bi, čeprav še vedno malo boli na začetku, pa vseeno cel proces odtehta bolečino na začetku.

Problem pri naju je, da imava različne urnike .... jaz sem bolj nočni tip, on pa že spi, ko je cik-cak po televiziji

. Uboga moja farčafela, ker mora samevat.
lemavrica imaš prav, da je cena malo čudna. Tu je še ceneje
http://www.mimovrste.com/artikel/3040015114/biserna-kopel-lanaform-aqua-relax
Sandra, pri hladni kopeli, daš v kad vodo, ki ima T približno toliko kot ima otrok vročine, nato pa počasi dodajaš hladnejšo vodo (s kozarcem hladne) dokler se voda ne "ohladi" na 37 do 37,5 stopinje in ne manj. Miha vode ni maral. baje so super obkladki iz krompirjevih olupkov, ki jih daš na podplate (daj v isklanik tu na RR). Jaz sem zmeraj dajala le Calpol in počakala. Najvišja T temperatura je ponavadi proti večeru in najnižja okrog četrte ure zjutraj.
Čeprav je vročina izredno zoprna stvar, je vročina tista, ki ubija virus v telesu. Jaz za "zmago" štejem, ko Mihu vročina iz 39 in več pade na 38,5. Je pa čisto odvisno, kako jo otrok prenaša, tako da ne bom pametna. Sandra, ti samo na štiri do pet ur znižuj T, dajaj za pit, čim večkrat ga pristavi, čisti noska (če kašlja)..če je navaden virus, bo otrok po treh do petih dneh OK, če pa ne bi šla dol, pa da ga bi ušeski boleli ob pritisku, ali pa bi bruhal, zelo driskal, bil zelo nerazpoložen, je pa znak, da greš z Enejem nazaj k pediatru. Smo pa ravno tak blesav čas, da mimogrede še kaj drugega v čakalnici pokasiraš. Sandra, en velikasnki objem za Eneja in tebe. Drži se!!!