writing-img

Žametne hlače

clock-img

10.01.2008, 08:40

clock-img

Anonimen

Ali nosite žametne hlače?

Mene zebe v kavbojkah ali poletnih hlačah, ampak žametke mi gredo pa tako na živce ... Sem jih že parkrat imela na riti v garderobi trgovine, pa ne morem ...

A jih ve nosite?

clock-img

10.01.2008, 08:45

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jaz jih nosim v hudem mrazu, ker ne maram hlačnih nogavic. Nosim pa tiste s drobnimi "rebri", so bolj podobne kavbojkam.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

10.01.2008, 08:47

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Jaz jih, ma ne za v službo. Imam snežno bele take bolj športne, ki jih oblečem zelo redko. Drugače pa imam v pisarni savno, tako da sem včasih celo v kratkih rokavih.
Predvsem pa me preveč spominjajo na moje otroštvo, ko sem jih morala nosit in to na vrh žabic. Tako sem jih sovražla, tako da mi je to še malo ostalo. user posted image

clock-img

10.01.2008, 08:50

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Ja, za dejavnosti, ki pašejo pod "šport in prosti čas". Obvezno izbiram tiste z ozkimi rebri, po možnosti bež ali kameljo barvo. Ne vem zakaj, ampak v tej barvi so mi najbolj všeč. Fino je, če je zraven lep % elastana.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

10.01.2008, 08:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Ja, za dejavnosti, ki pašejo pod "šport in prosti čas". Obvezno izbiram tiste z ozkimi rebri, po možnosti bež ali kameljo barvo. Ne vem zakaj, ampak v tej barvi so mi najbolj všeč.

To so točno moja čsutva, ki jih gojim do žametk. Tudi kar se barve tiče.user posted image

Ampak tudi ene točno take sem imela v garderobi na riti, pa sem jih vseeno potem nazaj nesla. Saj malo mi je žal, ampak sem bila malo panična, ker so me skoraj v trgovino zaklenili, ker so zapirali takrat, ko sme bila v garderobi. Tako da sem potem samo vse nazaj zmetala in spizdila ven.user posted image  Zdaj jih pa gotovo itak nimajo več, ker so tale znižanja in so 100-posto vse pobrali.

clock-img

10.01.2008, 08:58

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Nikoli ne veš. Mogoče boš imela pa srečo. Moja sodelavka vedno nosi črne žametke, meni pa so tako čudne. Pa gledki žamet mi tudi ne sede. Tako in tako imam samo ene v uporabi in te morajo zadostiti vsem zahtevam user posted image  

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

10.01.2008, 09:03

clock-img

Anonimen

Ma črne pa gladki žamet ... to bi jaz vse Mišine kocine imela gor nalimane, če drugega ne. Pa še grde so mi.

Ne, take naravne so mi res še najboljše.

clock-img

10.01.2008, 09:14

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jaz jih pozimi rada nosim. Mora biti pa kroj točno takšen kot od kavbojk, pa barve le temno bež, rjava ali bordo rdeča.

clock-img

10.01.2008, 09:18

clock-img

Janya

pencil-img

547

Nosim jih brez problema, kot kavbojke.

clock-img

10.01.2008, 12:16

clock-img

paris

pencil-img

1304

Pozimi zelo rada nosim žametke, ker sem zmrzljiva in ne nosim najlonk. Imam jih enih 7 vse skupaj, sem si ravno dvoje nove kupila na razprodaji. So vseh barv, črne, temno sive, temno rjave, olivne, drap, .....
Najraje imam take z nizkim pasom, kot kavbojke in obvezno ozko rebrast žamet.
Kupi si ene za probo, saj sploh niso drage, pa boš videla kako se boš počutila v njih.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

10.01.2008, 12:22

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Nosim jih brez problema, kot kavbojke.

Isto. user posted image

clock-img

10.01.2008, 13:51

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Včasih ful, zdej pa ne več. user posted image

clock-img

10.01.2008, 14:39

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nosim zelo rada, ampak črne z ozkimi rebri...

clock-img

12.01.2008, 00:42

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jaz jih nosim... najraje imam pa ene od NESa, take bolj športne, bež barve, bolj športen kroj.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

12.01.2008, 07:32

clock-img

Anonimen

js bi jih pa nosila pa jih nimam user posted image

clock-img

12.01.2008, 08:19

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

jih ne nosim

clock-img

12.01.2008, 09:48

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ja jih nosim. Meni se pa le zdi, da se zelo dobro nosijo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

12.01.2008, 11:57

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ali nosite žametne hlače?

Mene zebe v kavbojkah ali poletnih hlačah, ampak žametke mi gredo pa tako na živce ... Sem jih že parkrat imela na riti v garderobi trgovine, pa ne morem ...

A jih ve nosite?

ja itak! jaz jih imam ravno goruser posted image

kavbojke so meni tud premzle...

saj je žamet lep material...pa imaš v več barvah-jaz imam zelene, pa roza-marelične...pa so čist ok...

clock-img

12.01.2008, 12:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.01.2008, 18:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

jaz imam zelene, pa roza-marelične...pa so čist ok...

Joooj, jaz ima  tudi ene prašičkovo roza, take 3/4, pa še celo od Esprija so, pa sem res taka kot mis pigi v njih. Tista debela roza rit, prav fajn.user posted image

clock-img

12.01.2008, 18:14

clock-img

Anonimen

Ne nosim.

clock-img

12.01.2008, 19:39

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

Joooj, jaz ima  tudi ene prašičkovo roza, take 3/4, pa še celo od Esprija so, pa sem res taka kot mis pigi v njih. Tista debela roza rit, prav fajn.user posted image

user posted image

clock-img

12.01.2008, 19:39

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

user posted image

so mi še mal prevelike, tako, da sem pa kot klovnuser posted image

clock-img

12.01.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

Jih mam, ampak jih ne nosim, ker se mi po enem nošenju ful raztegnejo in zgleda kot da sem v žaklju user posted image . Sem jih pa zelo rada nosila v user posted image , ker so se širile z mano user posted image

clock-img

13.01.2008, 11:50

clock-img

Anonimen

Bi jih nosila, ce bi jih kje dobila user posted image Otroska Zara ima samo "jahalne", take na korencka (bljak), H&M sploh nima zametk (otroski), v Okaidiju so mi pa preozke zgoraj cez "boke" - spredaj pri zepih nekaj cudno stojijo. Top Shop pa sploh zametk nima user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem