IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Jančika, kako se pa ti kaj počutiš? Kaj pa težave z dudo, a ste jih že odpravili?
A ŠE NISI RODILA

? Ne morem verjet, da ste že vse tukaj!

OK, resno. Jaz sem fajn, dude kot da nikoli nismo imeli

. Danes smo se peljali s pecikli pod tvojim oknom, pa ne vem, ja tisti tvoj, ko je mreža proti komarjem gor al oni drugi? No, kakorkoli, danes mi je Joe zrihtal pecikl in sva peljala otroke zadaj v zicih na Hudinjo k Ropotuljici. To ni mačji kašelj, se je treba kr navadit ovinke polagat s tako obeženim kolesom.
Razen utrujenosti nimam še nobenih znakov, da sem noseča in me to zdaj seveda skrbi. Saj ne, da si ne vem kako zelo želim spet bruhat 5x na dan do 16. tedna, pa ipak

. Danes so me začele vsaj joške mal bolet. Slabo mi je pa pri obeh mojih fantih ratalo pri 6 tednih, kar je čez tri dni. Živi bili, pa videli.
Se že veselim srečanja! Jaz tudi ne morem tisti vikend 10. (če mi ne bo slabo, gremo v Premanturo čez vikend).
Imava pa z Joejem v bistvu te dni mini počitnice. Otroka sta v vrtcu, Joe mi je pa zrihtal kolo (je bilo neuporabljeno že kakih pet let) in šla sva na kosilo kot človeka - oba naenkrat sva sedela za mizo

in počaaaaasi jedla

, pa noben se nama ni drl ali bezljal naokoli

. Jutri mora sicer nekaj v službo, ampak mogoče nama pa celo spet rata it ven jest.