IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
IZVIRNO SPOROČILO: barika
jst pa nobene ne poznam iz Trnovelj ko bi mela mejhne otroke, razen Ramšakove, ona je pa prestara za mene (sem šele bila komaj 23
...joj pa mam že 2 meseca strega sineta
)
Jaz tudi njo poznam, pa je menda še mlajša od mene ( a niso dve?). Ojej, kaj potem sem prestara zate?
Jaz tudi poznam obe in obe sta fajni punci (sploh tavečja), samo mlajši tudi od mene
se mi zdi, da je potem večina Celjank tule (tistih, ki jih osebno poznam) prestara. Barika, ne tak razmišljat. Vse smo v istem zosu (kako preživeti z malimi otroci) in leta tu niso ne prednost in ne pomanjkljivost
Zdaj pa hitro en nasvet zame, prosim: Kakšne stenske ploščice gredo h gladki kuhinji vanilij barve, orehovem pultu in stari opeki po tleh? Ene čisto mimo sem že kupila. Kmalu (mogoče že danes

) bom možeka prepričala, da jih pelje nazaj, samo en vem, kakšne naj potem vzamem
Kuhinja je zelo svetla, bolj majhna (v U), naj bi bila videt bolj v podeželskem stilu.
Punce, nehajte me rajcat s kratkimi frizurcami. Me ma, da bi se tudi ostrigla (pa ne na tak dolgo, kot je Huanita

), samo potem je toliko dela vsako jutro, ker moji lasje ne razumejo, da naj bi bilo s kratkimi dela manj .
Naty, kaj misliš. a potem se ne splača takega velikega pralnega stroja met?

a naj še tega nazaj peljem