IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Ej Janeja, a si kaj poročala o zadnjem nakupu v Ikeji? Si sploh šla, v Ikeo? Al sem jaz spet zamudila?
Kje si se pa ti še na Ikeo spomnila?

A veš da je od mojga šopinga tam minilo že več kot dva meseca, če ne še več. Ja itak, da sem šla, nabavila pa kot ponavadi v Ikei same nepotrebne stvari

. Eno 1m visoko vazo in aranžma iz suhih rož noter za na hodnik. Pa eno posebno zeleno rožo v zanimivem okrasnem loncu,... Aja, pa za tamaladva eno super poceni leseno mizico z dvema stolčkoma. Je v natur varianti in jo morava sama pobarvat - ja še vedno je nisva dokončala

. Saj veš, v Ikei se vedno kaj najde.
Jerebica, uživaj doma! Kdaj imaš ti rok?
Snorlax, a ne kolk je fajn, če imaš tako super taščo. Jaz se z mojo tudi super razumem in lahko vedno računam na njeno pomoč.
Jančika - več prostora imaš, več nepotrebne krame se ti nalaga.

Jaz bi tudi nujno mogla kakšno inventuro po omarah in predalih naredit,ampak časa za to pa nikoli ni.
Naty-taja - srečno na tekmovanju.
Jaz grem pa v ponedeljek za 3 dni službeno v Salzburg. Saj mal odklopa mi bo pasalo od vsakdana, ampak vem, da bom že v pon zvečer ful pogrešala moje tri.

A katera kaj pozna Salzburg? Bomo imeli mal časa vmes, pa bi si šli mogoče kakšno znamenitost pogledat.